Adanaya selamlar

Merhaba arkadaşlar, şimdilik İstanbulda oturuyorum ama yakında Adanaya yani "hanımköye":p yerleşmeyi düşünüyorum. İstanbuldan ve Trafiğinden bıktım...bu yüzden adanaya yerleşeceğim...küçük bir Pizza'cı acacağım inşallah.
Ortak uğrak yeriniz olur ..:cat:

Şimdiden müşteri gurubunu oluşturayım diyosun:mrgreen:. Fakat Adana güzel seçim birader.Nisan ortasından sonra oraya gideceğim ve her senede giderim.Hala içini ve çevresini gezerek bitiremedim.Güzel memleket velhasıl.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
umarım istediğin olur..yalnız ziyaretine geldiğimizde pizzalar senden :p

Merhaba arkadaşlar, şimdilik İstanbulda oturuyorum ama yakında Adanaya yani "hanımköye":p yerleşmeyi düşünüyorum. İstanbuldan ve Trafiğinden bıktım...bu yüzden adanaya yerleşeceğim...küçük bir Pizza'cı acacağım inşallah.

öncelikle hoş geldin abi..

pizzamı :queen::queen: açılışa geliriz inş Allah bol müşteri versin şimdiden

motosiklet.net e hoşgeldin abicim..:rendeer: istanbul dan bıkmışsın adana iyi gelir o zaman sana.. forumda iyi vakit geçirmen dileğiyle..

biri pizza mı dedi?? uu bayılırım... valla motorumu alayım sen de dükkanı açınca geliriz adana ya.. tarsus'tan sevgilerle..:rendeer:

Doğru karar:cat:.Adana hem iş açısından iyidir hem de yaşamak için. Ayrıca motora 4 mevsim bineceğin gibi gezecek ve görecek o kada çok yer varki. Ayrıca trafik açısından İstanbul ile kıyaslanmayacak kadar güvenlidir bana göre. Şimdiden hayırlı olsun.

Adanamız güzeldir. Bekleriz, açılışta bulunuruz, pizzamızı yeriz. :queen:

vay bir adanalı daha hemşerim sakın adanadaki motorcuları davet etmeye kalkma valla iflas edersin Klasel ademi doyuramazsın:queen:sen ortaya birtane büyükboy koyarsın 85 tanede çatal koyarsın:queen:

hocam şimdiden hoşgelmişsin adanamıza ve sitemize :rendeer:.söylediğin gibi bir yer açarsan toplantılarımızı mekanında yaparız.seve seve :)
biraz kendini tanıtsaydın diyorum :bounce:

Hoşgeldin :rendeer:

Ayrıca trafik açısından İstanbul ile kıyaslanmayacak kadar güvenlidir bana göre. Şimdiden hayırlı olsun.

Adana trafiğine gezebiliosan, her ilde kolayca araç sürebilirsin,
İstanbul'un kalabalığı korkutmasın, mühim olan ne yapacağı belli olmayan sürücüler arasında ilerleyebilmek.

İstanbul trafiği Adana'dan daha güvenlidir :cat:

bana göre :bounce:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
merhaba arkadaşım.şimdiden hoş geldin diyorum.hele bi gelde tanışıp buluşalım.sevgilerimle.

aha bi rakip daha geliyor :p
şimdiden hoşgeldin arkadaşım:cat:

adana güzel yerdir helede ist trafıgınden falan sıkıldıysan sana iyi gelecektır müşteri kitlen hazır

adana güzel yerdir helede ist trafıgınden falan sıkıldıysan sana iyi gelecektır müşteri kitlen hazır

merhaba arkadaşım.şimdiden hoş geldin diyorum.hele bi gelde tanışıp buluşalım.sevgilerimle.

aha bi rakip daha geliyor :p
şimdiden hoşgeldin arkadaşım:cat:

Hoşgeldin :rendeer:

Adana trafiğine gezebiliosan, her ilde kolayca araç sürebilirsin,
İstanbul'un kalabalığı korkutmasın, mühim olan ne yapacağı belli olmayan sürücüler arasında ilerleyebilmek.

İstanbul trafiği Adana'dan daha güvenlidir :cat:

bana göre :bounce:

hocam şimdiden hoşgelmişsin adanamıza ve sitemize :rendeer:.söylediğin gibi bir yer açarsan toplantılarımızı mekanında yaparız.seve seve :)
biraz kendini tanıtsaydın diyorum :bounce:

vay bir adanalı daha hemşerim sakın adanadaki motorcuları davet etmeye kalkma valla iflas edersin Klasel ademi doyuramazsın:queen:sen ortaya birtane büyükboy koyarsın 85 tanede çatal koyarsın:queen:

Adanamız güzeldir. Bekleriz, açılışta bulunuruz, pizzamızı yeriz. :queen:

Doğru karar:cat:.Adana hem iş açısından iyidir hem de yaşamak için. Ayrıca motora 4 mevsim bineceğin gibi gezecek ve görecek o kada çok yer varki. Ayrıca trafik açısından İstanbul ile kıyaslanmayacak kadar güvenlidir bana göre. Şimdiden hayırlı olsun.

motosiklet.net e hoşgeldin abicim..:rendeer: istanbul dan bıkmışsın adana iyi gelir o zaman sana.. forumda iyi vakit geçirmen dileğiyle..

biri pizza mı dedi?? uu bayılırım... valla motorumu alayım sen de dükkanı açınca geliriz adana ya.. tarsus'tan sevgilerle..:rendeer:

aramıza hoş geldin ...:cat:

desenize pizza fiyatları tepe takla olacak

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, bu bana ilaç gibi geldi, açacağım yer konseptimize uygun olarak yapılacak. Pitstop hesabı. Tekrar teşekkürler :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yav bizim bu gurup hep pizzacı dolacak desene,hoşgeldin baş tacısınn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar