Adananın babaları

Adamlar videoya yaptığı yorumlar da bile birbirlerine gider yapıyor.:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok tehlikeli bi kültür :)) bi düşse o süperman pozisyonunda görcem ben delikanlı cege ciyi :))

sonra beyni yola saçıldı diye haber yapıyorlar
burdakilerde haberciyi suçluyor

rezillik moturun sesinin çok güzel olduğunu zannediyolar sokaktan geçiyolar sonra ........... diye kaynamak zorunda kalıyo insan

Şikeli makina tabiri çok ilgimi çekti bu tabir ancak Adana'dan çıkardı.Ayrıca zaten çirkin olan köylü motorunu mobilete çevirmek neyin kafası çok merak ediyorum :sunny:

başlık yanlış,Adana'nın babaları değil,Adana'nın MALLLARI olacak...

baba mı :) neyse elınız kaydı yazarken sanırım.. ama snu soylemek ıstıyorum guzel modıfıyeler var aralarında. apacıce degıller yanı gercekten emek verılmıs bıkac modıfıye gordum. hosuma gıtmedıler pembelı membelı bırı dıgerlerı farklı farklı ama dedıgım gıbı emek verılmısler. 'modifiye' kavramına uymuslar o yuzden

Motosikleti
Hero X Pulse 200
ne kadar boş insanlar var bakıp görüyoruz burda :D

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Yav arkadaş ne bu insanlardaki bu cg sevgisi ve bendeki cg ye olan nefret... Adanada yine cg ciler dediğimiz serseriler var Gaziantepte hem cg ciler hemde peugeot 103 cüler var...
Alın size bi tane saftirik 103 jokeyi... Jokey ne derseniz videoyu izleyin ve görün: http://www.youtube.com/watch?v=mbgsjLz5TeA

apaçiler geliyor kaçın

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:37 ----------

Yav arkadaş ne bu insanlardaki bu cg sevgisi ve bendeki cg ye olan nefret... Adanada yine cg ciler dediğimiz serseriler var Gaziantepte hem cg ciler hemde peugeot 103 cüler var...
Alın size bi tane saftirik 103 jokeyi... Jokey ne derseniz videoyu izleyin ve görün: http://www.youtube.com/watch?v=mbgsjLz5TeA

videoyu daha önce de seyretmiştim geberdim gülmekten :queen: insan bu kadar mal olur mu yahu :mrgreen:

Akşam akşama hiç güleceğim yoktu bide yarışıyolarmış bunlarla nasıl bir zihniyetse bu belkide böyle insanlar yüzünden ülkemiz kalkınamıyor :cherry:

videonun başlarında bi resimde ibre 140kmreyi geçmiş gözüküyor ya adım gibi eminim 120km ile gitsem yanyana kalırız geçemez :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar