Adanadan selamlar

sıcak ve samimi karşılamalarınızdan dolayı teşekkür ederim evim menderese çok yakın en kısa zamanda tanışabilmek ümidiyle

hepinize tekrar teşekkürler.

herkese merhaba
ben emre adanadan 24 yaşımdayım işletme okuyorum 2 ay önce aldıgım 2007 model honda foresight 250 ile artık bende aranızdayım en kısa zamanda özellikle adanada yapılacak olan gezi organizasyonlarına kabul ederseniz katılmak isterim.

tüm motosiklet net ailesine selamlar
kazasız keyifli sürüşler dilerim.

fes250jl3.jpg

hoşgeldin arkadaşım sefalar getirirsin işşallah ..:rendeer: YANLIZ MOTORUNUN ARKASINDA SANKİ BİRAZ EGRİLİK VAR..:queen:neyse seni ürkütmiyeyim merak etme arkadaşlarımla beraber bu işte çok tejrübeliyiz:queen: hepimiz profösyöneliz çabukca bu işin hallolur merak etmesen:bounce:dörtgözle çarşambaya bekliyoruz:rendeer::rendeer:geldiğinde yanıma otur arkadaşlarla tanışmanı hızlandırım

teşekkürler arkadaşlar.
fazerr egrilik düzelir merak etme :)
ilk buluşmada görüşmek üzere.

arkadaşlar buuşmalara gelemedim daha ehliyeti alamadım bu şekildede çıkamıyorum alır almaz motoru kaptırmayalım dimi :) 25inde sınav var 2-3 haftaya kadar ehliyeti alırım umarım. alır almaz da buluşmaya gelirim. Biara arabaylamı gelsem dedimde hoş olmaz oda en iyisi sizlerle 2 teker olarak tanışayım

Hoş geldiniz.

Arkadaşlar gerekli bilgiyi vermişler. Adana grubu çok güzel dostlukların olduğu, tam bir aile gibi hareket eden motosikletçilerden oluşur. Sizde herkes gibi grubumuza katılıp toplantılarımıza ve gezilerimize gelebilirsiniz.

Görüşmek üzere.

Makine

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar