Adana'dan merhaba...

Tüm motosiklet.net camiasına merhaba,

Yanda da yazdığı gibi Balıkesir'liyim ama şu an eğitim,iş gibi sebeplerle Adana'da yaşıyorum.
Otomobillere olan ilgim son bir aydır bir şekilde (nasıl olduysa bende anlamadım) motorsikletlere kaydı ve kendimi bu sitede buldum. Daha henüz motorum yok ama bu sitenin altını üstüne getirdiğimden artık bayağı bir bilgi sahibi oldum. 22 Ekim'de sınava da girdim, yakında A2'imde olacak inşallah. Amacım motor almadan herşeyi almak o yüzden ehliyet giyim-kuşam-kask vs. ile ilgileniyorum şu aralar. Motor olarak da Hussar düşünüyorum. Şimdilik bu kadar yarışmacılara başarılar diliyorum. :)

Arkadaşım hoşgeldin.Motosiklet net'te arada da olsa Adanadan birileri görmek çok güsel.Adanada bir arkadaşımda 2004 model satılık Kanuni hussar var,motor daha yepyeni.Eger satın almayı düşünürsen bana özel msg at... tekrar hoşgeldin :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nomarka, hosgeldın

hoşgeldin nomarka bende adanalıyım benimde motorum yok gerçi 10sene önce vardı ama onuda çaldılar...inşallah haftaya motor alacam 150cc jinlun ozaman motorlu olcaz darısı sana olsun neyse tekrar hoşgeldin

Hoşgeldin

Nomarka hoşgeldin birgüz tanışırız, :bestmt:

Nomarka, selamlar. Hoşgeldin. Motoru alda gezelim hep beraber. Yakında bir toplantı yapmak gerek sayımız artıyor. Görüşmek üzere.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nomarka hoşgeldin.Bende yeni motorcuyum ve aynen senin gibi düşünüyorum önce şu ehliyet işini halledelim de gerisi kolay :rendeer:

ben de adanılıyım.MoTor seninle birgun tanişalım.Benim 125 cc lik bir cross'um var.Saglıcakla kalın.

hoşgeldin nomarka bende adanalıyım benimde motorum yok gerçi 10sene önce vardı ama onuda çaldılar...inşallah haftaya motor alacam 150cc jinlun ozaman motorlu olcaz darısı sana olsun neyse tekrar hoşgeldin

Benimde en çok tırstığım çalınma ihtimali. Adana'da yaşıyoz haliyle ne olacağı belli olmaz buralarda. Motoru alınca şöle birkaç gün alıştırma yapar. Sonra umarım beraber gezebilecek birilerini bulurum. Tek başına gezilmiyor. Herkese teşekkürler, bu arada hoşbulduk.

Nomarka, hoşgeldin. Ben bayramda adanada olacağım. Adanalılar olarak toplanın tabikide. Toplu geziler çok keyifli oluyor...

Nomarka, Hoşgeldin..Adana ya selam..

Eğer vitesli motor kullanmayı düşünüyorsan ilerde şimdiden vitesli bir motor alıp başlasana senin için daha iyi olur bence..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar