Adana'da üzücü kaza!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar çok üzüldüm ya :salut: kemal abinin kazasını duyunca tam tedbirli giyinmeye karar verdim.abi hayata olumlu bak bence bnm abim yürüyemiyor sadece oturtuyoruz.hamd olsun diyelim abi.

Tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Motorcular dayanışma içinde olduğu sürece varlıkları asla bitmeyecektir.

Dün Kemal'in yanındaydım. Ameliyat olmayı bekliyor. Yatakta olması onu zorluyor bunu fark ediyorsunuz. Ama sevenleri onun yanında bunu biliyor. Hepinize çok teşekkür ediyor arkadaşlar. İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşacak.

@buruc72 Üstat sana da geçmiş olsun. Gerçekten ciddi bir kaza atlatmışsın. Allah cümlemizi korusun.

Görüşmek üzere.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bisiler yzdım yazdım sildim uzun bisi yazmak istedim ama olmadı yapamadım çok kötü oldum okuyunca geçmiş olsun acil şifalar versin allah:salut:

Kemal kardeşimize geçmiş olsun diyorum,Yakınlarına da Yüce mevlam sabır ve dayanma gücü versin,yanında olamasakta kalbimiz ve yüreğimiz onunla.İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur ve Motosikletiyle olamasada yazılarıyla kendisini tekrar aramızda görmek istediğimizi belirtmek isterim.

çok çok geçmiş olsun, moralini yüksek tutsun biz burdan tüm desteğimizi veriyoruz.
acil şifalar diliyorum...

off yaa içim kalktı allah kazadan beladan korusun herkesi arkadaşlar... allah acil şifalar versin arkadaşımıza...

alalh acil şifalr versin abi inşallah eskisi gibi kendini toparlarsın yollarımıza geri dönersin Allahın izniyle dualarımız seninle abi ii ol biran önce lütfen

çok geçmiş olsun arkada motrun fotoğraflarını gördüm bu kazanın şiddetini açıkca gösteriyor umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur allah acil şifalar versin

çoook büyük geçmiş olsun:rendeer: dualarımız arkadaşımızla olsun
dört tekerler akıllanmaz arkadaşlar biz daha dikkatli olalım lütfen

her okuduğumda içimi burkan bir kaza haberi. acil şifalar diliyorum. umarım bir an önce iyileşir ve aramıza döner.

Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir bu arkadaşımız iyi haberlerini sabırsızlıkla beklıyorum:rendeer:

Arkadaşımıza acil şifalar dilerim, büyük geçmiş olsun:salut:

Herkes çok dikkatli olsun arkadaşlar, üzücü haberler vermeyelim sevdiklerimize.

fazer mustafa nerelerdesin,bi haber yaz son durumu nedir kardeşimizin,nasıl biraz rahatlayabildimi...

iyileşebileceği en iyi şekilde iyileşmesi dileği ile geçmiş olsun herkese kazaız belasız sürüşler

çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.arkadaşımızın saglıgı icin Allah a dua edecegim.

abi içim bi acayip oldu yaaa Allah acil şifalar versin..rabbim böyle kazalardan hepimizi korusun..rabbim kaza yapan arkadaşımıza sabır ve tekrar acil şifalar verir inşallah..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar