Adana'da üzücü kaza!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba

Bu sabah saat 07:50 civarlarında Mustafa Kemal Çelikkol (mkcelikkol) adlı arkadaşımız kaza yaptı. Kendisini yaptığı gezilerden de hatırlarsınız. Yüksek süratle giderken şerit değiştiren bir araca sağ arka taraftan çarpmış. Hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Ancak ortopedik olarak ayak kısımlarında ciddi yaralanma söz konusu. Şu an Balcalı hastanesinde yatmakta.

Son Gelişmeler: Arkadaşımız sağ ayağını kaybetti. Sol diz kapağından ameliyatta girmişti. Ameliyattan çıktı ancak çok fazla bir değişiklik yok. Sanırım bir dizi operasyondan geçicek. Bu arada iki kolunun kırık olduğunu öğrendik. Ayrıca ellerinden de ciddi oranda yaralanma var. El tendonlarında hasar olduğu ve elini kullanamama durumununda söz konusu olduğunu öğrendim.

Umarım iyileşir ve sadece bir ayak hasarı ile bu olayı atlatır.

Arkadaşımıza geçmiş olsun diliyorum. Allah cümlemizi kazadan beladan korusun. Gelişmeleri burdan takip edebilirsiniz.

Kemal arkadaşımız motoruyla.

1007215hr5.jpg

Kazaya karışan araç.

Kemal'in motorundan geriye kalanlar.

Görüşmek üzere.

Geçmiş Olsun..

Evet arkadaşlar..mustafa kemal çelikkol bu sabah kaza yapmıştır.kendisine geçmiş olsun diyorum,acil şifalar..

Son düzenleme:
Kaza haberi işyerine kabus gibi çöktü. Hepimizin duaları Kemal arkadaşımızla beraber.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Çok Geçmiş Olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşir.

büyük geçmiş olsun açıl şifalar diliyorum..
aman dikkat arkadaşlar..
sezon başlamadı kazalar başladı...
ful koruma pahalı demayin hayatınız bu kadar ucuz olmamalı..

büyük geçmiş olsun

arkadaşımıza acil şifalar diliyorum araba kullanan insanların bu konuda nasıl bu kadar umarsız olduğunu anlayabilmiş değilim çok üzüzcü bi durum bu dikkatsizliğin bir insandan neler aldığına bakar mısınız (sadece yapması gereken şerit değiştirirken biraz dikkatli davranıp arkasını kontrol etmek ve bunu bile yapmıyorlar)

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur
bu 4tekerlerden çektiğimiz çile ne zaman bitecek acaba?

Süper Moderatör (BBRR)
çok çok geçmiş olsun hayati tehlikesinin olmayışı bir nebzede olsun bizleri sevindirdi..işallah en kısa sürede motorunun üstüne tekrar oturur. acil şifalar dilerim

geçmiş olsun,acil şifalar dilerim. Allah hepimizi dikkatsiz sürücülerden korusun.

çok geçmiş olsun.. hayati tehlikesinin olmaması her ne kadar sevindirici olsa da ayağındaki sorun umarım kalıcı değildir.. Makine, bizi bu konuda biraz daha bilgilendirir misin? ayağı iyi durumda mı mkcelikkol'un?

Büyükgeçmiş olsun

Kardeşimize büyük geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur,allah cümlemizi kazadan korusun.LÜTFEN DAHA DİKKATLİ OLALIM CANIMIZ HERŞEYDEN DAHA DEĞERLİ

Şu an ameliyatta. Sanırım cerrahi yoğun bakıma alınacak. Sağ ayak bileğin sanırım 3 cm üst kısmından parçalanarak kopmuş. Sol diz kapağı ise parçalanmış. İşe gittiği için altında kot pantalon ve normal ayakkabı olduğu söylendi bana. Umarım sakatlık durumu söz konusu olmaz ve ameliyat başarıyla sonuçlanır.

Görüşmek üzere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar