adana yaylaları ve motocross

Adana Yaylalari Ve Motocross

[/B]Adana yaylarını gezmek ve motocross yapmak amacıyla adanalı ekibimle birlikte yollara düştük. Hayatımın en cok arızalı kros turu gercekleşmiş oldu.

şuan karaisalı yakınlarındayız

suan kızıldagdayız

ve sonunda mola ve etlere saldırı başladı kızıldagda herzamanki mola yerimiz

ediz (ffilozoff) gözü dönmüş durumda etlere saldırıyor

herkes et sırasında

yorumsuz yayla manzarası

işte asırlık bir agaç

son köküme kadar erezyonla savaşa devam diyor.

gölgesi insanlara kökleri hayvanlara yuva olmuş....

su keçesi patlayan dtr ile savaş ediyoruz su yaga karıştıgı için sorunumuz büyüktü gecici olarak bakaldan kırmızı tozbiber alıp radyatöre doldurduk ve motoru calıştırarak su ilavesiyle kırmızı biberi kacak noktasına gönderdik.
kırmızı biberin kacagı kapatmasıyla sorunumuz hallolmuş oldu ama yag sorunumuz vardı onuda yayla halkından birinden yarım litre yag alarak yolumuza devam ettik... aklınızda bulunsun su kacaklarında kırmızı toz biber süper iş görüyor.

kınalı kısragım ve ben

mustafa ve ktm si

yorumu siz yapın

fındıklı yaylası

ve pozantı

serin serin yaylalar
kızıldag pozantı arası

burada motor üstünde durmak cesaret ister

belemedik hackırı arası fanatikduvar boyacıları buraları bile rezil etmişler dogal ortamı bozmuşlar..

dogadan manaralar

o kadar yüksekte olmamıza ragmen suyun sesini net olarak duyabiliyorduk..

bundan 100 yıl önce bölgenin demiryolu agını alman yaptıgı için bu bölgeye şantiye amaçlı bir köy kurmuşlar su bulundugumuz yerin altında onlar tarafından yapılmış demiryolu tüneli bulunmakta ve hala faal olarak kullanılmakta

hazineciler tarafından talan edilmiş alman köyü

ÇIKAMASSIN DEDİLER CIKTIM

inemesin dediler indim

VE SON İYİ SEYİRLER

Son düzenleme:
süper yerlerde oralara çıkmak neysede inmesi cesaret ister..kazasız geziler diliyorum..

yine konuşturmuşsunuz motorları valla tebrikler...

size yüz üzerininden yıldızlı yüz...siz bizden deliymişsiniz ya sizde, bizim gibi raporlumusunuz.bizimki tescilli.:::)))aranızda gezmegi canı gönülden istiyorum umarım beraber buluşmamız olur.harikasınız...cross demek doga tutkunu demek kanı yeşil akar

Dağ, bayır ,tümsek, çakıl, tek silindirliler, dişli lastikler..Çok kıskandım.:cat:

Adanada nerde cross yapacam Datça mı burası yol motosikleti alayım dedim.Adana Mt dağa bayıra tırmandıkça yuvarlanan taşlar bnm kafama düşüyor şimdi
Daha zıplamalı, atlamalı, çamurlu fotolarda bekliyoruz.Crossçuların takipçisiyim.

.(Bu arada enduro diye touring motosiklete binip araziden köşe bucak kaçan 650lik motosiklete sahip bazı kişilerede örnek olsun:queen:)

size yüz üzerininden yıldızlı yüz...siz bizden deliymişsiniz ya sizde, bizim gibi raporlumusunuz.bizimki tescilli.:::)))aranızda gezmegi canı gönülden istiyorum umarım beraber buluşmamız olur.harikasınız...cross demek doga tutkunu demek kanı yeşil akar
dostum ilgin için teşekkür ederim motorsiklet kullanmak denge işi dengede akıl işi kendimize deli yakıştırması hiç uygun değil. deliliğin arkasına saklanıp sorumluluklarımızdan kaçmak bize yakışmaz.bir hafta sonu gel senide uçuralım.motorcular akıllı insanlardır.

Dağ, bayır ,tümsek, çakıl, tek silindirliler, dişli lastikler..Çok kıskandım.:cat:

Adanada nerde cross yapacam Datça mı burası yol motosikleti alayım dedim.Adana Mt dağa bayıra tırmandıkça yuvarlanan taşlar bnm kafama düşüyor şimdi
Daha zıplamalı, atlamalı, çamurlu fotolarda bekliyoruz.Crossçuların takipçisiyim.

.(Bu arada enduro diye touring motosiklete binip araziden köşe bucak kaçan 650lik motosiklete sahip bazı kişilerede örnek olsun:queen:)
Toprağım senin derdini çok iyi anladım asvalt seni iyice sıkmış.gel sanada bir kros alalım motorsikletin asıl tadını o zaman alırsın.sözünü ettiğin ednro kullanıcılarından bir kaçtanede ben tanıyorum asvalttan çıkmazlar, yağmurda binmezler, güneşte binmezler motor solar diye.motorcuyum diye geçinirler.

kıskandım hemde her kmsini:cat:

kıskama gel sende katıl senide krosçu yapalım

Son düzenleme:
Motosikleti
Mondial Virago 50i
Yahu bu ''enduro'' motorlara bitiyorum, yok böyle bir zevk, her motorcu sürekli kullandığı motor haricinde bir tane bunlardan edinmeli. :)

Fotoğraflar ve güzel anlatımın için teşekkürler.

Yapalım yapalım:queen: :flower:zaten motorumda boynu bükük yatıyor tamir ettiremedim daha gidip gelip 2 aydır cross ve enduro ilanlarına bakıyorum

hmm ama şu sıralar olmaz femur kemiğim hala kırık durumda ve platinliyim::crying:: hele bir düzeleyim yeniden doğmuş gibi olacağım:)
eğer kırmasaydım bacağı mtden arkadaşın yanına gelecektim adanaya ama işte kısmet...

Yahu bu ''enduro'' motorlara bitiyorum, yok böyle bir zevk, her motorcu sürekli kullandığı motor haricinde bir tane bunlardan edinmeli. :)

Fotoğraflar ve güzel anlatımın için teşekkürler.

haklısın bunlardan her eve her motorcuya şart

Yapalım yapalım:queen: :flower:zaten motorumda boynu bükük yatıyor tamir ettiremedim daha gidip gelip 2 aydır cross ve enduro ilanlarına bakıyorum

hmm ama şu sıralar olmaz femur kemiğim hala kırık durumda ve platinliyim::crying:: hele bir düzeleyim yeniden doğmuş gibi olacağım:)
eğer kırmasaydım bacağı mtden arkadaşın yanına gelecektim adanaya ama işte kısmet...

ğeçmiş olsun kemiği nasıl kırdın çok üzüldüm senide kısmi mekanik yaptılar yani

Son düzenleme:
trafikte bazen karşılaşıyorum sıkışmış biyere kaçamayan motorları ama tabii bize yolu yok 25cm kaldırımdan bile atlıyorum asfalt bizi bozar motorları sürelim daglara yeahhhh

Vaay süper bir gezi olduğu her karesinden belli oluyor. İyi eylenmişsiniz. Paylaşım için teşekkürler ellerinize sağlık...

Kadir abi haftalık toplantılar yapıyor musunuz ? Her ne kadar motorum şu an sizin gezilerinize uygun değilse de toplantılarınıza katılmak isterim . Haber bekliyorum...

güzel gezii ben gecen yıl yol yapmıştım oralarda ertan.. buşmuşsun ekibi sevindim

dostum ilgin için teşekkür ederim motorsiklet kullanmak denge işi dengede akıl işi kendimize deli yakıştırması hiç uygun değil. deliliğin arkasına saklanıp sorumluluklarımızdan kaçmak bize yakışmaz.bir hafta sonu gel senide uçuralım.motorcular akıllı insanlardır.

kısmet olursa gelecem bizim burada bize deli diyorlar zirvemiz 1830 m sizlerle tanışalım ortak bir bölgede bulusalım veya bir siz bir biz dahada acılalım.

Vaay süper bir gezi olduğu her karesinden belli oluyor. İyi eylenmişsiniz. Paylaşım için teşekkürler ellerinize sağlık...

motorlu avukat bakıyorum tarz degişmiş hayırlı olsun makinen

Son düzenleme:
tebrikler süper gezi yapmışsınız... arazi bambaşka ya.. emeğinize sağlık.

Kadir abi haftalık toplantılar yapıyor musunuz ? Her ne kadar motorum şu an sizin gezilerinize uygun değilse de toplantılarınıza katılmak isterim . Haber bekliyorum...
oğuzcum toplantı için davete gerek yok her akşam beş buçuktan sonra cumartesi tam gün kapım herkese açık canın istedikçe gel o asfalt makinasınıda degiştir

trafikte bazen karşılaşıyorum sıkışmış biyere kaçamayan motorları ama tabii bize yolu yok 25cm kaldırımdan bile atlıyorum asfalt bizi bozar motorları sürelim daglara yeahhhh

haklısın krosçu asfalt bizi bozar iyi kroslar

kısmet olursa gelecem bizim burada bize deli diyorlar zirvemiz 1830 m sizlerle tanışalım ortak bir bölgede bulusalım veya bir siz bir biz dahada acılalım.

dostum geçen yıl oraya geldim belenden zorkuna kadar çıktık kros yaparak ordan dörtyola indik hep araziden artık sıra sizde.

Son düzenleme:
bende bu oluşumun içindeydim

sanırım bazı dostlarımın agzı sulandı ki zaten kadir abinin yayınlama amacı buydu.
bu arada adanadan bahsedecegim adana her türlü doga sporunun 4 mevsim yapılabildigi tek şehir ve adeta cennet sehirden ayrılmadan bile dogal bir parkur bulabilmek mümkün sadece motocross degil dagcılık, su sporları, atlı sporlar ve aklınıza gelebilecek hersey için cennet burası ve hiç durmassınız burada 4 mevsim motora biniliyor.
herkesi buralara bekliyoruz adana mt den bize ulaşamıyabilirsiniz belki genellikle ayrı takılıyoruz klüpten..
herkesi seviyorum ilerde herkes kroscu olacak biliyorum
not: bu makinalar enduro degil hepsi offroad enduro ile bunları yapamzsınız....:pl::pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar