ADANA (TAHİTİ) MOTOSPOR CLUB çatalan gezisi

Fuut.. arkandan ben geliyordum o önünden geçen köpek degildi
ben gördüm keçiydi oo... :queen:
şaka bitarafa güzel geziydi bu pazar kısmetse nereye gidecez

ZEytUN gel abi sende gel takım büyüsün. Bu arada o keçide değildi fildi :mrgreen:

Görüşmek üzere.

bu soğuk karlı günlerde özlediğimiz resimler.sağol hocam.ayrıca allah acil şifalar versin

Makine

Aksam Fuut La Konusuyoduk Cok Bahsetti Senden Musait Bi Gunde Tanistiririm Sizi Dedi Ama Benim Motorum Yok Su An Ancak Misafir Olarak Katilabiilirim Geziye Tabi Alcak Fuut Haber Verirse Dostum:p

Yok abi fil görünümlü dinazordu o :queen: :queen: :queen: :queen:
ZEytUN bakarız be abi motorsuzları pek almıyoz aramıza ya neyse :queen: :queen: (sen merak etme kanki sen çağırmayacam da kimi çağıracam)

Bu kulüp nerdedir neresidir. Bu arkadaşlar kimdir. Olaya fransız kaldık walla .

Selam

nx4_falcon , kulüp Süleyman Demirelde kanlı virajın orası. Yıkamacının yanı. Arkadaşlar kimdir sorunu tam anlayamadım ama bizden bahsediyorsan anlatayım, kulüpten bahsediyorsan onu gel kendin gör. Gerçi MoToR (cengiz abi) sana benden daha fazla yardımcı olabilir.

Görüşmek üzere.

Gezileri önceeden burda duyurursalar Katılabiliriz .Ama şöyle bir takip etdimde gezilerde gurupdan kopmalar felan oluyor Mesela karataş gezisi. Tehlikeli durumlar olabilir. Öncü artçı gibi konulara çok dikat edilmiyor sanırım.

nx4_falcon' Alıntı:
Bu kulüp nerdedir neresidir. Bu arkadaşlar kimdir. Olaya fransız kaldık walla .
Ben,de Eski Adanaliyim:queen: (şimdi Berlinliyim ) Her sene Adanaya geliyorum ama bir türlü bir motorcuyla tanişamadim.Sizlerden bu site sayesinde haberim oldu cok şasirdim ve memnun oldum,artik sizlerden sik sik haberler ve resımler görmek ısterız.sızlerle tanışmakta isterim
selamlar

Hoşgeldin berlier :rendeer: . bizde seninle tanışmak isteriz. Ayrıca artık mutlu olmalısın çünkü bir motorcuyla değil bayağı bi motorcuyla tanışacaksın:queen:

Temmuzun sonlarına doğru Allah izin verirse ordayım,belki motorumlada gelebilirim( hep böyle diyorum 1998 hariç kısmet olmadı bi türlü ) geldiğimde buluşur tanışırız İnşallah:cat:

berliner,kardeşim her zaman kapımız açık zaten başkada klüp yok bekleriz temmuz 15 gibi yap izninde beraber takılalım,

GEP

caner e bi kuru aku alip hesiye edecem :queen: :mrgreen:

baba olan hep fuut a oluyoo :)

motorun parcasi da kalmadi :)

Abi bende parça bitmezzzz. Yolda kalan olursa arkaya bağlar çekerim yinede bırakmam kimseyi evelallah :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar