Adana (Solo)-Transalp ile Akdeniz(Kaş,Kalkan;Fethiye,Göcek...) Gezisi (resimlerle)

Değerli dostlar;
Uzun zamandır (eşimle) planladığımız Güney Akdeniz gezisini nihayet gerçekleştirdik ve kazasız belasız döndük.:cat:
Bu geziye ait fotoğrafları hazırlarken 8 gece 9gün süren ve toplam 2000 km yol aldığımız (bizim için)zorlu bir o kadarda zevkli olan turumuzu tekrar yaşadığımızı hissettik.

Güzergah;

Çıkış :Adana
1.gün-Kemer
2.3.gün-Kaş
4.5 gün-Fethiye (Ölüdeniz) (ve dönüş)
6.gün-Kalkan
7.gün-Side
8.gün-Anamur(bozyazı)
(Tabiki gün içersinde Alanya,Antalya,Olimpus,Patara,vb.yerlerin gezilmesi de var.)

Ayrıca bu geziyle bir motosiklet kullanıcısı olarak sürüş tekniğimin gelişmesinde böyle bir tecrübenin ne kadar gerekli ve önemli olduğunu anladım.
(bölgeyi bilmeyen arkadaşlara not Adana-(sahil yolu)-Fethiye arası gidiş dönüşte tahmini viraj sayısı 2500-3000 adet
)

Bize destek olan tüm dostlara teşekkürler..

Uzun lafın kısası işte gezi fotograflarımız;::pcgum::

BİR ÖMRE BEDEL !!!

Bölgemiz sahil şeridinden Aydıncık (Mersin)

ve tahmini 700-800 viraj olduğu söylenen Anamur - Gazipaşa arasında mola anı..:pr: :pr:

Ve 1.gün finali Kemer (Antalya)

ve Kaş (favorimiz!!)gözüken yarım ada "Çukurbağ " yarımadası;:bestmt:

günün planlaması ciddiyetle yapılmakta ::gazete:: :silent:

Meis (Yunan adası) adasına karşı akşam sefamız;:rendeer:

ada o kadar yakınki bağırsam duyulacak ama bizim adamız değil;:pr: :pr:

Kaş'a yakın tarihi yerlere tekne turu (Kekova-Simena-Aperla)

ve yurdum insanı yaşlı teyzem;:rendeer:

ve Finike

Bugünlük bu kadar ;kalan fotoğraflara ilerki günlerde devam edeceğim;özellikle ölüdeniz;kalkan ve göcek harika....:cat: :cat:

güzel foto ellerinize saglık :rendeer: bakınca içim gitti yaa süper yerler....

harıka resımler ellerıne saglık

harıka resımler ellerıne saglık.

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Harika yerler,Güzel gezi,Mükemmel fotolar,böylesine zorlu bir yolculuğu göze alma cesareti ve başarabilmenin verdiği haz.Tebrik ederim sizi.:cat: (Devamını bekliyoruz)

Daha nice böyle yerler gezersiniz inşallah :) Fotoğraflar güzel ellerinize sağlık... :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
wayyy beee... süpper bi gezi olmuş fotolar mühteşem.

Gerçekten süper manzaralar. Diğer fotolarıda bekliyoruz. İnşallah bende böyle bir gezi yapıcam. Allah tüm Türk motorculara nasip etsin.

Umarim benimde esim, bole anlayisli olur. Okadar yolu motor arkasinda almak zor, Guzel bir tatil gecirmissiniz her gununuz boyle olsun.

şey transalp resmi açık varsa koyar mısınız :) inşallah nasip eder bana da :salut: :pale: çok güzel gezi ...

oralar güzel yeler hocam 1 ay önce bende aynı güzergahta bi gezi yapmıştım. hala tadı damağımda.

ayaginiza saglik . gordugunuz yerleri bende cok sevdim. paylastiginiz icin sag olun. Gezinin en guzel yanida esinizle paylasmaniz sanirim.

aynı yol superlıght ile

selam bende sizin gittiginiz yolu keewaysuperlıght 150 cc ile yaptım.bu ikinci seferdi benim için yolları biliyorum.

Tebrikler çok güzel gezi olmuş.Harika yerler inşallah bizede nasip olur......:cherry:

tebrikler,harika bir gezi yapmışsınız,gidilen yerlerin hepsini biliyorum ama motorla hiç gitmedin,seneye yapıcam ama:cat:

hayalini kurduğum gezi ,fotolara imrenerek baktım .inşallah büyük cc bi makina alırımda bana da kısmet olur böyle bi gezi

cok güzel bir gezi oldugu belli, paylasim icin tesekkürler. resimlerin devamini bekliyoruz!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar