Adana oto yıkamacıda aracın motoruna şeker atılması!

Geçen bir arkadaşımın kardeşinin başından geçen olayı anlatayım.

Adana Real AVM de bulunan 4G adındaki oto yıkamacıya BMW 320 Benzinli aracı veriyor. 8de sinamaya giriyor. 10 gibi çıkıyor akşam, Aracı alıp hemen AVM nin ordaki evine gidip uyuyor. Sabah arabayı çalıştırıp 50 m gititğinden arıza lambası yanıyor. Servise gidin falan diye. Bayan arkadaş da hemen sigortacıyı arıyor. Sigorta da BMW nin çekicisini göndertip aracı servise götürüyorlar.
Öğleden sonra usta arıyor ve motorun içine toz şeker atmışlar diyor. Motor şu anda pert.
O gün valeye falan hiç araç verilmemiş sadece oto yıkamacıya bırakmışlar ve kaputta falan zorlama dellk hiç bir şey yok.

Tabi olay polise bildirip gidiyorlar. Yıkamacıda kamera var ama çalışmıyormuş. AVM nin kameraları da uzakta. Yıkamacı sahibi de rakipler yapmış olabilir daha önce benzer hadiseler olduğunu söylemiş. BMW nin müdürünün tahmini ise aracı bozum sonra takip edip hırsızlık için yapılmış olabilir diye. Ama ev AVMnin dibinde olduğu için araç bozulmadan akşam gidebilmiş.

Gerçekten çok ilginç. Yani uzun lafın kısası yıkamacıya araba bıraktığınızda başında durun. Hem bi hasar meydana gelirse görmüş olursunuz. hem de bu tarz bişeyin önüne geçmiş olursunuz.

Whats-App-Image-2018-10-28-at-23-14-32.jpg

Whats-App-Image-2018-10-28-at-23-15-52-1.jpg

Whats-App-Image-2018-10-28-at-23-15-52-2.jpg

Whats-App-Image-2018-10-28-at-23-15-52.jpg

Son düzenleme:
Gerçekten yazık ya insanlar ne zorluklarla alıyor şu arabaları serefsizin biri gelip motora şeker döküyor. Depoya filan dokse hadi bir nebze işin içinden çıkılır niye gidip motorun içine dokuyorsun hayat kadını eniği

Felaket. Tüm yakıt sistemi değişecek silindirler sökülüp temizlenecek vs. En az 50 bin lira masraf çıkar. Şerefsizler

Son düzenleme:
şeker petrol ürünlerinde erimiyor yağ filitresini ve kanallarini tıkıyor .

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Aslında bu olay önemli bir ipucu veriyor. Özellikle motorunu sokağa park edenlere. Malum motor yağ kapağı 10 sn. de açılıyor.
Memlekette rahatsız tip çok fazla. Sırf böyle bir olayı engellemek için motosikletimin yağ kapağının kulağını kestirip açılabilmesi için de delik açıp demir aparatla açılabilecek şekle getirmiştim. Avrupada kilitli yağ kapakları satılıyor diye duymuştum. Önlem almak her zaman iyidir.

Aslında bu olay önemli bir ipucu veriyor. Özellikle motorunu sokağa park edenlere. Malum motor yağ kapağı 10 sn. de açılıyor.
Memlekette rahatsız tip çok fazla. Sırf böyle bir olayı engellemek için motosikletimin yağ kapağının kulağını kestirip açılabilmesi için de delik açıp demir aparatla açılabilecek şekle getirmiştim. Avrupada kilitli yağ kapakları satılıyor diye duymuştum. Önlem almak her zaman iyidir.

Apartmanın puşt veletleri motosikletimi çizip duruyorlar. Egzoza çikolata bisküvi ambalajı sokuyorlar. Demek böyle bir şey de yapsalar geçmiş olsun. O çizenleri de bir görsem herhalde o an çocuk filan demem elimden alamazlar.

Milletin malına zarar vermekten ne anlar bu amipler çözemedim gitti . Bu nasıl aşağılık , acizliktir ya .

Şeker katranlasir , yağı boku pusuru macun kıvamına getirir filtreleri tıkar .
Sonrası malum ' el arabasını getirin de yukleyelim şunu ' diye devam eder .

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Yurt dışında satılıyor. Kilitli yağ kapağı. Fakat sadece Harley için görebildim.
maxresdefault.jpg

Mesela şöyle bir önlem alınabilir.
Moto-2K6R-Oil-0250-DSC_1922.jpg

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Şaşırdık mı ? kesinlikle hayır :D Yazıkk ülkede sönememiş kireç kuyusu açılıp içine doldurulacak çok adam var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba gençler. ben coderadam. diğer üyeliğim bu başlıkta küfrettiğim için cezalandırıldı ahahaha. o zaman dur sansürlü edeyim yaaa ....na ...mun memleketi bi tane düzgün haber düzgün olay olmaz mı.

Olaya bak arkadaş, şerefsizliğin böylesi de fazla ama !!!

Hukuk işlemiyor bu memlekette, hukuk olacak, daha sert yasalar olacak. Milletin insafına bırakırsanız millet arabaya şeker de atar, bomba da koyar, sağa sola silahla da sıkar, karakolda ifade verip akşam olmadan da salınır.

Öyle maddi cezalar olacak ki o şerefsizliği yapana öyle bir maddi manevi tazminat geçireceksin ki üzerinde bir donu kalacak. O yaşa kadar biriktirdiği tüm maddi birikimi alacaksın. Sonra git hayata yeniden sıfırdan başla, sıkıysa yeniden yap bakalım diyeceksin. Bak bakalım o zaman adam oluyor mu olmuyor mu bu şerefsizler. Yolda yürürken kimseye kafasını kaldırıp yan bile bakamazlar.

Adaletin işlemediği yerde hiçbir şey düzgün işlemez ki maalesef ülkemiz de buna çok güzel bir örnek...

Motosikleti
D400
cıvkı çıktı artık.

yakında tanıdık servis var ise mecbur ona götürürsün diye anlaşması olabilir ya da takip edip gasp da edebilirlerdi.

Gizlice yaklaşacaksın, aracın kapısını açıp kaputu açacaksın, sonra kaputu tazoza alıp yağ kapağını açarak elindeki bir kilo şekeri motora atacaksın . Kapağı takıp kaputu kapatıp gideceksin. Dışarıdan, kimseye farkettirmeden yapılması çok zor gibi geliyor. Yıkamacıdan birisi yapmış büyük ihtimal. Kadının bir hareketini aşağılama olarak algılama, platonik aşk, servet düşmanlığı vs vs vs her sebep olabilir.

Benim anlamadığım olay şu, son fotoğrafa baktığımda şeker sonradan dökülmüşe benziyor. Şekerin kenarları yağdan ötürü ıslanmış ama ortası kuru. Çalışan motorda nasıl olur da yağdan ıslanmamış şeker olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar