Adana MT'nin Karadeniz Gezisi

Gaziantep İl Temsilcisi
Yolunuz acık olsun rabbim kaza bela vermesin sevgili dostlar...

yolunuz açık olsun allah kaza bela vermesin umarım çıktığınız gibi dönersiniz adanaya iyi eğlenceler.

Adanalı abicim sana bir şey sormak istiyordum sen honda deauville kullanıp sattınmı şimdiki motorun gsr600 çünkü? sattıysan neden sattın merak ettim..

Adana İl Temsilcisi
Adanalı abicim sana bir şey sormak istiyordum sen honda deauville kullanıp sattınmı şimdiki motorun gsr600 çünkü? sattıysan neden sattın merak ettim..

kardeş,DEAUVİLLE,çok rahat ve konforlu bir motor.ancak benim için iki yönü olumsuzdu.birincisi,ağır bir motor (240 kg.)olduğu için zaptetmekte zorlanıyordum,ikincisi ise yıllık vergisi(390 tl).bu arada benim motoru çok isteyen biri çıktı,çok israr etti,o arada sattım.yoksa,konforunu,bagaj hacmini,yolda süzülüşünü hala özlüyorum.

kardeş,DEAUVİLLE,çok rahat ve konforlu bir motor.ancak benim için iki yönü olumsuzdu.birincisi,ağır bir motor (240 kg.)olduğu için zaptetmekte zorlanıyordum,ikincisi ise yıllık vergisi(390 tl).bu arada benim motoru çok isteyen biri çıktı,çok israr etti,o arada sattım.yoksa,konforunu,bagaj hacmini,yolda süzülüşünü hala özlüyorum.

ok sagol anladım bu uzun yola o yakışırdı ama umarım gsr ile çok yorulmazssınız...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzeo olmaya güzelde birde gelebilsek dahada güzel olcak emme neyse başka bahara artık

rota süper , karadeniz taraflarında sadece sahil yolundan gitmeyin , içlere yaylalara çıkın , çok güzel yerler var , rize tarafında ayder kavron yaylaları gibi , yakında zamanda bende gitcem inşallah...

hadi hemşolar foraflanızı bekliyoruz.....güle güle gidin,,,kazasız belasız dönün,,,yolunuz açık olsun:rendeer:

mrb arkadaşlar innanın sizlere samsun ve sinop illerinde yardımcı olmak çok isterdim ama bende o tarıhlerde iskenderunda ünide olduqum ıcın çok uzuluyorum:( umarım başka sefere yardımcı olurum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar