[Adana - MT]

CUMA GÜNÜ BENDE GELİRİM BELKİ aranıza alırsanız istanbuldan inecem akşama doğru bi yemek yedirecek babayiğit varsa yeriz sonrada buluşmaya katılırız varmı böle bi babayiğit

senunde adun latifmis bende latif olduguma gore ben yedirecem sana yemegi abiii... iso yedirsin diecemde ben gittigimde 1 ytl lik doner ismarlioo pinti:queen:

senunde adun latifmis bende latif olduguma gore ben yedirecem sana yemegi abiii... iso yedirsin diecemde ben gittigimde 1 ytl lik doner ismarlioo pinti:queen:

:mrgreen:wayyy beeeaaahh desene isoda bir gelişme var kooosss koca 1 ytl yi gözden çıkardıgına göre :mrgreen:ama zannedersem o bir ytl bile gece isonun uykusunu kacırmaya yeter:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
isonun tükanına geliosun capraz kösede el arabasında yapıo adam:mrgreen:

çooccuukkk sen var cok olmaya basladın haaa ::angry2::
neresinde ne war herşeyi öğrenmiş
senin o tükana giden bacaklarını kırarım tekerini patlatırım haa
ayağını denk al tenhada gıstırırım seniii ::158::::158::::karma::::karma::

Farketmez Ne Olursa Yerim Farketmez Aç Bırakmayında Ben Arabayla Gelecem Adanaya Zaten Arabayı Havaalanına Bırakacam Uçaktan Inince Kim Karşılarsa Onla Yerim Hehehe

çooccuukkk sen var cok olmaya basladın haaa ::angry2::
neresinde ne war herşeyi öğrenmiş
senin o tükana giden bacaklarını kırarım tekerini patlatırım haa
ayağını denk al tenhada gıstırırım seniii ::158::::158::::karma::::karma::

ben daha neler ogrendim neler nelerrrrrrr:queen::queen::queen:

cuma gunu yandin sen ayshegul:p

Son düzenleme:
hallet annem hallet,beni durduk yere katil etmesin :pyada gitsin bi kenarda efendiliğiyle ölsünnn lütfüüüüü:p:queen: seninle karşılaştığım güne lanet gelsinn:p

Son düzenleme:
yaf noluyor bunlara aççık boş bırakmaya gelmiyor,ortalığı karıştırmayın ulennnn beni kapıcı kimliğime büründürmeyin şşaaşurdım,cezerye başka online olan kime yok kanımca

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar