[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:) soracak olsam kankalarım var saol yani düşmedik eline kalk birde iki tokat at utanma utanma :)

:queen:
estafurullah arkadasım da öle ara ara uğramak olmas yaa aktif ol biras alla allaa:queen:

Yom ya birkanım maLicim kim ugraşabilir kardeşinizLe :D bakma işte yüz göz olmayalım diyoruz:)

bişey dikkatimi çekti dünden beri bi arkadaşın adana mt de aktifliği sonra erdi dier topiclerde yazıyor :p
acaba diorum adana mt de yazması yasaklandımı ne oldu :p

bişey dikkatimi çekti dünden beri bi arkadaşın adana mt de aktifliği sonra erdi dier topiclerde yazıyor :p
acaba diorum adana mt de yazması yasaklandımı ne oldu :p

kim hangi arkadas ben farketmedim :silent:
:p

ya şu waffle gecesinin fotolarını görmedik daha nie kimse eklemiyooo:silent:

walla kimse bana foto yollamadı zaten tek memduh çekti o da upload etmeyi bilmio :p

walla memduh söle bi yer gidelim ya motorla gelirim ya arabayla.. ama gelirim kesin birşeyle :p

bu hafta kanlı divane taraflarına gidelim.. hem mersinden 3 tane artçı arkadaşımı alıcaz. ii olur :p memduh 1 ine seni uygun gördüm :p

Son düzenleme:
:) Laaa berkerim yok neyimize gezi tadı tuzumu oLur gezinin :) hıı bu arada çarşamba gecesinin fotoları bendeeee :D eklemesini bilmedigim gibi başkasına yollamasınıda bilmiyorum nedense yazıkkkkkkkkkkkk bana yazıkkkkkkkkkk :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar