[Adana - MT]

abi sanırım çalışıyorum yne ben.. izin alma çabalarım sürüyor ama kısmet..

olum ne adisiniz beee :mrgreen:

yalançılar siziiiiii, gezi yapıoz desenize dürüstçe :queen:

hea.:p katılmak isteyenler buluşma yeri sabah 8 bizim ev önü güzergah kanaldan valiyoluna ordan da g.paşaya..
tahmini yol 14 km:p

şşş mali, yeter olum, detay yazma daha fazla, mesela mersin yaylalarına gittiğimizi falan söyleme haaaa :mrgreen:

yaw aslında biz iso yan bir yılan kale yapalım diyoruz bu pazar siz ne diyonuz millet:mrgreen:

ben 200 km yol yaptımmm hem yorgunum hemde bu hafta dükkandan biraz fazla uzaklaştım kanka o yüzden gelemeyecem kusura bakmassın umarım

( yani senin tabirinle çamura yattım ):queen:

ben 200 km yol yaptımmm hem yorgunum hemde bu hafta dükkandan biraz fazla uzaklaştım kanka o yüzden gelemeyecem kusura bakmassın umarım

( yani senin tabirinle çamura yattım ):queen:

bundan sona sana çamur iso diyecem olim şimdi napıyoz ben anlamadım nereye gidiliyo organizasyon ne yani kafamıza göre mi takılacaz laaan iso eger bu pazar cıkamazsak bende akşamları yanına gelmeyecem çatla sıkıntıdan ozaman yanlız kalda biraz düşün kanka :)

yayala tarafına gidelim, akşam dünkü buluştuğumuz yerde saat 22:00'da olun, son konuşmaları yapalım, hadi ben kaçarrrrrrrr :mrgreen:

aslında bnmde mersin yapmaya nietim war..ama ben sahil şeridi diodum..:silent:
güzel beacler war..birkan kadeşim iyi bilir..yol tarifi alabilriz

alında mersin iyi fikir ama benim makina 1900 km de simdi 2000 bakımı geçti diye servis sorun cıkarırmı bilmemki :silent:

hem bazı arkadaşlarin şifreli konuşmalarından da bişey anlamadım:silent:
özel se msn var adamın azını sulandırıyonuz yaffff....neyse herkese benden iyi yolculuklar :rendeer:

Son düzenleme:
alında mersin iyi fikir ama benim makina 1900 km de simdi 2000 bakımı geçti diye servis sorun cıkarırmı bilmemki :silent:

hem bazı arkadaşlarin şifreli konuşmalarından da bişey anlamadım:silent:
özel se msn var adamın azını sulandırıyonuz yaffff....neyse herkese benden iyi yolculuklar :rendeer:

bncede yannış böle şifreli konuşmalar fln....ama ne zamandır başka grar olmak üzere söyleniyor burayı msn e çevirmeyin die ama nyse ...

üzerim acayip bir ağırlık var ve pazar günü yatarak geçirmeyi planlıyorum

burcuu eğer trafikte karşılaşırsak pazar günü size yapışkan olupp her yere gelmezsek kankamla tatlı su sazanı olayımmmm:) siz şifreli konuşun bakayımmm

burcuu eğer trafikte karşılaşırsak pazar günü size yapışkan olupp her yere gelmezsek kankamla tatlı su sazanı olayımmmm:) siz şifreli konuşun bakayımmm

yaw neye yapışıyon dostum ben yatacam fosur fosur sende markette sıkıl sıkıl bir pazar daha böyle gececek:mrgreen:

üzerim acayip bir ağırlık var ve pazar günü yatarak geçirmeyi planlıyorum

amet abeyyyyyyyy yat keyfine bak en iyisi valla:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar