[Adana - MT]

Karadenizin incisi sinoptan tüm adana mt ci arkadaşlara selamlar bu gün tarsusa geliyorum bu hafta burdayım umarım bi kaç arkadaşla tanışma fırsatımız olur selamlar:cat:

[Adana - MT] nerdesiniz yaw. Kimseden ses çıkmıyor..........

Bu hafta sonu biraz yol yapalım. Şöyle serin yerlere gidelim. Hatta serin sulara atalım kendimizi ne dersiniz...

Hem geçen hafta motoruma binemedim zaten.:salut:

Adanalıyık bici yerik şalgam içerik motosiklet.net sitemizdeki tüm dostlara selam ederik..

YAW BENDE ADANALIYIM AMA HİÇ BİRİNİZİ TANIMIYOM BİRA ARA ADADA TOPLANIM MI GEZEK ADANAYI HEP BERABER NE DERSİNİZ HEM HEPİMİZ TANIŞMIŞ OLURUZ:rendeer:

biz her zaman toplanıyok zaten :) hemşommmm

AMAM DA NERDE AMA BEN O SÜLEYMAN DEMİREL BULVARINDAKİ KLÜBE TAKILMAK İSDEMİYOM NEZAMAN ADADASINIZ SİZ YADA TOPLANAK İŞTE BENİ NASIL TANIRSINIZ TURUNCU BİR HONDA CBR 125 R YAPILI BİR TİP YANİ 85-90 KG FİLAN BANA HAFTA SONLAR NERDE VE SAT KAÇTA TOPLANDINIZI VE KAÇ KİŞ OLDUNUZU SÖYLEYİN BENDE GELİM EN AZINDAN BİR PİLAKA SÖYLEYİN :rendeer:

vallaha genelde süpriz gibi oluyo aramızdan bi tanesi buluşalım diyo buluşuyoz belli bi saati yokk ama msn felan varsa haber verebilirim

plakam 33 K 9953 tek kırmızı hyo ve tek 33 plaka benimkiii

Adana'da bir durgunluk var sanki epeyden beri ? Nerede geçenseneki arkadaşlar . Her seferindde 25-30 motor geziye çıkarken şimdi kimseyi bulamıyoruz neredesini?

akdeniz turundan sonra bayağı bir ekonomik çöküntüye girdim ama sizler için bişeyler düşünürüm ben bu işi makine hasana devredelim derim bu çoğunluk ender rastlanan bir durum hatta osmaniye mt yide bilgilendirip devasa bir gezi yapalım (her nekadar marmok festivalinde 3km uzunluğunda konvoy oluştursakta) ben varım hadi hasan bi el at şu işe

akdeniz turundan sonra bayağı bir ekonomik çöküntüye girdim ....

Ahmet kardeş hayırdır, bir önemli haberi mi kaçırdım yoksa? Nerelere kadar gittin? Akdeniz turuna şimdiye kadar hep arabayla gidip geldim ama, motorla hiç gitmedim, aslında can atıyorum ama, doping yapıp da motoru büyütünce tura çıkacak takatim kalmadı. Şimdi böyle durumdayken vatandaşı tahrik etme kardeşim:)

Ahmet kardeş hayırdır, bir önemli haberi mi kaçırdım yoksa? Nerelere kadar gittin? Akdeniz turuna şimdiye kadar hep arabayla gidip geldim ama, motorla hiç gitmedim, aslında can atıyorum ama, doping yapıp da motoru büyütünce tura çıkacak takatim kalmadı. Şimdi böyle durumdayken vatandaşı tahrik etme kardeşim:)

arkadaşım oldukça bişeyler kaçırmışsın seni şöyle gezi raporuna alalımda biraz doping olsun hadi sana iyi seyirler

http://www.motosiklet.net/forum/gez...7-akdeniz-turu-2-marmok-festivali-gezisi.html

Adana'da bir durgunluk var sanki epeyden beri ? Nerede geçenseneki arkadaşlar . Her seferindde 25-30 motor geziye çıkarken şimdi kimseyi bulamıyoruz neredesini?

ben burdayım :cat: yanlız hafta sonlarını şehir dışına çıkmaktansa crosta değerlendiriyorum daha ucuz ve daha keyif verici oluyoo ee abi artık şu crosu alda senide arzide görelim özledik valla :bounce:

Ertugrul Merhaba,
Sen benim tanidigim Ertugrulsun???
IAB_?????
mrb acaba senin tanıdığın ertuğrulmuyum :)valla kardeş ben seni hatırlayamadım kendini tanıtırsan sevinirim

Son düzenleme:
burcuu burcuu nerdesin :)

burdayım :p

Her çarşamba saat 20:00'de klubteyiz.

yalancı seniii :mrgreen:

Son zamanlarda kimler katıldı aramıza . Ben epeydir yoktum da ?

bu soruyu ben de soruyorum :silent:

vallaha genelde süpriz gibi oluyo aramızdan bi tanesi buluşalım diyo buluşuyoz belli bi saati yokk ama msn felan varsa haber verebilirim

plakam 33 K 9953 tek kırmızı hyo ve tek 33 plaka benimkiii

bazen ben de 33 plakalı olabiliyorum (cbr 125 repsol ile)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar