[Adana - MT]

Arkadaşlar bana yaklaşık 2 haftalığına çadır ödünç verebilecek olan var mı?biliyorum biraz garip oluyor ama.Memlekette 3 tane fln çadırım var şimdi Adanadan yola çıkacam çadıra verecek param yok olsa bile çok manasız bir masraf olacak benim için.Realde baktım 40ytl idi:pale:

Arkadaşlar bana yaklaşık 2 haftalığına çadır ödünç verebilecek olan var mı?biliyorum biraz garip oluyor ama.Memlekette 3 tane fln çadırım var şimdi Adanadan yola çıkacam çadıra verecek param yok olsa bile çok manasız bir masraf olacak benim için.Realde baktım 40ytl idi:pale:

Metro'da gayet uygun fiyata iki kişilik çadırlar var.
Onlara bir bak.
Kimsenin çadırını vereceğini sanmıyorum.
Önceden toplantılara gelseydin, belki farklı olabilirdi.:wiinkk:

Metro'da gayet uygun fiyata iki kişilik çadırlar var.
Onlara bir bak.
Kimsenin çadırını vereceğini sanmıyorum.
Önceden toplantılara gelseydin, belki farklı olabilirdi.:wiinkk:

Evet carrefourda'da 20 ytl ye çadır bulabilirsin kullanışlı güzel.

Teşekkürler beyler.Bende internette falan 20ytl çadırlar görünce 40ytl vermek istemedim(verememde zaten).Metrodakinede carrefourdakinede bakayım.Toplantılara gelmeyi çok istedim fırsatım olmadı.Her çarşamba aklıma geldi..Neyse gittim de zaten.seni göremedim:cherry:

Teşekkürler beyler.Bende internette falan 20ytl çadırlar görünce 40ytl vermek istemedim(verememde zaten).Metrodakinede carrefourdakinede bakayım.Toplantılara gelmeyi çok istedim fırsatım olmadı.Her çarşamba aklıma geldi..Neyse gittim de zaten.seni göremedim:cherry:

bu hafta bende geliyorum 20:30 - 21:00 gibi orda olurum tanışırız :cat:hafta sonu nede olsa 2000 km yol yapacağız

arkadaşlar çarşamba yapılacak olan toplantı çok önemli. özellikle pazar başlayacak maraton için ciddi ciddi konuşmamız lazım. 2000 km. 10 gün. sadece çadır, yol, motosiklet ve deniz. sanırım çok yorucu ve zorlu olacak. bir o kadarda eğlenceli. lütfen toplantı zamanını es geçmeyin.

erti en güzel KTM ler senin olsun, çok teşekkürler.

hayır arkadaş satmıyorlar hem dünyada antika harley i alacak hiçbir allahın kulu çıkmamış da belki burada alıcı çıkar diye m1 e mi getirecekler :)

:queen::queen:Bayıldım bu espriye.:queen::queen:

En azından beni görebilseydin farklı olurdu.:cherry:

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba ben yeni motorsiklet aldım ve de duyduğuma göre baya faal bir şekilde geziyormuşsunuz haberim olursa gelmeye çalışırım bende şimdiden ilginiz için teşekkürler.

saol erhana abi bu tür şeyler para olmazsa olmaz başkaları gibi babasının cebindeki parayla mal alıp binemeyiz biz allah kısmet ederse anlımızın teriyle olcak biraz zaman tabi:)

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba ben yeni motorsiklet aldım ve de duyduğuma göre baya faal bir şekilde geziyormuşsunuz haberim olursa gelmeye çalışırım bende şimdiden ilginiz için teşekkürler.

geziler genelde sitede yayınlanıyor takip edersen katılırsın güzel ve eğlenceli geçiyor tavsiye ederim selamlar

saol erhana abi bu tür şeyler para olmazsa olmaz başkaları gibi babasının cebindeki parayla mal alıp binemeyiz biz allah kısmet ederse anlımızın teriyle olcak biraz zaman tabi:)

Off yazmayım boşver dedim, dayanamadım.Ben biniyorum yavf, çatır çatır hemde:cherry:İnşallah şu okulu bitirip elime para geçince ben aileme ihtiyaçlarını alırım.:rendeer:
(yazdım çünkü bi yaştan sonra koyuyor adama).

Akşam görüşürz Erhan abi

arkadasım varkı yıyoruz yanı bı sorunmu var senınde baban zengın olsun sende yee:p:p:p
ben zaten bekliyordum acaba emrah ne zaman zıplar diye olum sen göldeki sazanlarıda gectin :queen::quee taş yerini bulmuş sevindim :queen::queen:

Off yazmayım boşver dedim, dayanamadım.Ben biniyorum yavf, çatır çatır hemde:cherry:İnşallah şu okulu bitirip elime para geçince ben aileme ihtiyaçlarını alırım.:rendeer:
(yazdım çünkü bi yaştan sonra koyuyor adama).

Akşam görüşürz Erhan abi

kardeş biraz daha sabredip yazmasaydın taşın kime gittiğni öğrenirdin ama sende atlamışsın hemen yaw :wiinkk: biraz sabırlı ol bence

Son düzenleme:
ali yıldız : adana siz gezi falan yapmıyormusunuz ben takip mi edemiyorum noluyor bana bi haber verin hasan, erhan ordamısınız

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar