[Adana - MT]

arkadaşlar aldığım duyumlara göre bir akşam bici partisi olacakmış galiba adananın meşhur soğuk yiyeceği bence adana mt bunu iyi değerlendirelim herhalde makine arkadaşımızın konudan bilgisi olabilir selamlar

nöbet tuttuğum günler. hastaneden adımımı dışarı atamam. bici ve muhabbetide sevdiğim için ........

şu kayseri gezisini birde senden dinlemek gerekir bici yerken birde 16-26 arası nöbetler boş duruyor burnuma gezi festival kokuları geliyor yanılmıyorsam

8-20 arası bir haftasonu gezisi olsa tadından yenmez gibiymiş sanki.
Birde menderesten öööleee baraj boyunca gidince bir köprü gözüküyor.Uzaktan görünce allaa mutlaka geçmeliyim dedim.Yanına gidince baktım kapkaça vurkaça dikkat falan yazıyor aman dedim bu nedir vahşi batıyamı çıkıyor nedir bulaşmadım.Ama içimde kaldı şimdide ne var orayı geçince yav valla cehenneme çıkıyor ya da orayı geçince çöle düşüyosun deseniz inanacak kıvama geldim acaip gizem oluşturdu.
Şaka şaka eğlenceli bir yerse hep beraber gidelim, gezelim diyecektim(Tırstığımı çaktırmadan).O gölün yanındaki yollarda gezmek için bile değer.Hem uzun da olmaz çok katılım çok olsun gibisinden bir düşünceyle yola çıkaraktan...
(yolun üzerinde tavsiye edeceğiniz bicici var mı?):p

dostum merak ettim:silent:eek: kapkaç yazısı nerede acaba.
gerçekse yolumu değiştireyim bundan sonra.
ben çoğu zaman göl çevresini gezerim,stres mtres kalmaz.bide aksi tarafı bazen balığada giderim oralara.
olmazsa seni koruma çağıralım yanımıza:p
bu arada trafikle mücadeleyi ne yaptın.kazalara devammı

Merhaba

Gnusher'ın dediği genelde hafta içi ve akşam saatlerinde olan olaylardır. Korkacak birşey yok. Kalabalık gideceksin zaten. Haftaiçi bir gün kızların oraya gidelim ayran - sıkma yiyelim. Hem hep beraber tanışmış hemde sohbet etmiş oluruz.

slm arkadasla ben emrah motosıklet.web'ten tanıyanlar varsa bılırler bende burdayım artık ıyı forumlar

Son düzenleme:
oo emrahcığım nasılsın bakıyorum başka ekiplerle takılıyosun gerci adanada bu moda oldu sağlıcakla kal

Beyler, aranızda bugun (gerçi artık dün oldu :) )BMW'ye giden oldu mu?Eğer gitmediyseniz çok şey kaçırdınız!

nerede,ve ne oldu.
meraklandırmayıp açıklasan.test sürüşümü yaptırıyorlar:silent:
varsa öyle bir şey gidelim.

Volkancım Gs e çok yakışmışsın. alalım sana 1 tane

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar