[Adana - MT]

arkadaslar, MT Mersin degil, Mersin Motor Kulubu duzenliyor

dun aksam toplanti daha cok sohbet havasinda gecti, haftasonu hava belli olmadigindan ve gelenlerin cogunlugunun ozel planlari oldugundan plan yapilmadi, gelemeyenler uzulmesin. Ama ben gelemeyenlerle tanisamadigim icin uzgunum...

sevgili adana mt motosikleti öğrendiğim topraklar ve arkadaşlarım bugun hyosung gt 250 r motosikletimi aldım darısı diğer isteyen arkadaşların başına

tequ bu arada avatarına hasta oldum çok süper

saol ali abi.
bu arada "kalın" lastikli ilk motoruna kavuşmuşsun :) kazasız belasız inşallah

hep derlerdi Doktor motor büyütürse unutur bizi die inanmazdım :) çoktan unutmuş :)

ne alaka mali. sen yoksun piyasada. şehirdışına gidecem dedin. sesin soluğun kesildi. biz yine her çarşamba toplanıp hemen her pazar geziyoruz. unutulmak istemeyen kendini hatırlatır.....

Ancak soyleniyorsun Mali ama kimseyi ne aradigin ne sordugun var.Kendine yeni bir grup kurmussun sanırım.Adını da Oz-Adana MT koymussun.Senin hakkında hic iyi konusmuyorlar haberin olsun, Mali öyle böyle diyorlar.:cherry:

Uzun bir süredir grupta bir sessizlik hakim bari biraz ben laf atayımda hareketlilik başlasın...
XL200'ümü satmış olup, 600cclik bir XT ile iki tekerli hayatıma devam ediyorum...
gezilerde görüşmek üzere...

Uzun bir süredir grupta bir sessizlik hakim bari biraz ben laf atayımda hareketlilik başlasın...
XL200'ümü satmış olup, 600cclik bir XT ile iki tekerli hayatıma devam ediyorum...

hayırlı uğurlu olsun abisi allah kaza bela vermesin :rendeer:

Hayırlı olsun da profili de bir değiştirsek diyorum.:)

@azimuth motorun hayırlı olsun kazasız belasız binmen dileğiyle

arkadaşlar gezi felan yokmu ayarlayım "makine" sürekli bakıyorum duyuru kısmına ama boş ilgi alakanı bekliyoruz selamlar tüm arkadaşlara

Azimuth hayırlı olsun. allah kaza bela vermesin... iyi günlerde kullanman dileğiyle...

eywallah arkadaşlar, saolun...
@pazer, uyarı için teşekkürler. Düzelttim

Vooollllkkaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, unuttun mu :salut:

Tuğba, çok ama çok özür dilerim, malum bizim final haftası şu an, dalmışım.Yarın sabah, uyanır uyanmaz güneşin altında çok ama çok güzel resimler çekip gönderecem.::blushani

Erhan abi kayboldum ona bişi demiyorum ben onu hayırlı olsun dileklerimi ilettiğimde cvp vermedin ya onun için dedim :) insan der saol daha iyileri senin olsun falan :) umut olur bizede.. Bu çarşamba gelirim kesin..
Pazer nickli arkadaşım çok merak ettiysen arayıp sorsaydın bi.. Yeni gurup konusuda daha teori hayata geçirmedim. Üye topluyorum şu an Sen Cemil falan hazırda :)

Erhan abi kayboldum ona bişi demiyorum ben onu hayırlı olsun dileklerimi ilettiğimde cvp vermedin ya onun için dedim :) insan der saol daha iyileri senin olsun falan :) umut olur bizede.. Bu çarşamba gelirim kesin..
Pazer nickli arkadaşım çok merak ettiysen arayıp sorsaydın bi.. Yeni gurup konusuda daha teori hayata geçirmedim. Üye topluyorum şu an Sen Cemil falan hazırda :)

Ne dediğini çok iyi biliyoruz, hiç boşuna kıvırma şimdi.:cherry:
Arayıp sorsaydın demişsin, birazcık töreyi bilseydin, küçüğün büyüğünün halini hatrını sorması gerektigini bilirdin.:wiinkk:
Ben Hasan abi nin grubundan ayrılıp da senin grubuna gelmem, hiç boşuna provokatorluk yapma.:p
Tekrar hoşgeldin, opuyorum seni canım.:rendeer:

Aaaa Seyhan Barajında Ofshore yarışları var...Şov tivide...bak şanslısınız...250 yılda bir olan bişey...takip edin...:p

1.nolu tekne Ayşe Armanın kardeşiymiş...

2.nolu yarışcı ise YKM sportda Oral Tanmış...benim eski patron yahu bu...YKM giyim sahibi...

canlı yayında o kadar komik şeyler oluyor ki...yarışcı ve direktörler arası konuşmalar canlı yayına vermişler...hani olur ya f1 de telsiz konuşmaları eurosportda canlı yayınlanır yarış esnası...kadın diyorki teknedek yarışcıya..."...yupinin .ötünden ayrılmayın..."...canlı yayın he...:p

Son düzenleme:
bende varım

slm millet. geçen sene tiger vardı satmıştım. şimdi cross'a geçtim. acayip heyecanlıyım artık aranızda bende varım. cross 'ta tecrübeliler varsa nasihatlarına ihtiyacım oalacak. bide bi arkadaş Adana'nın motorun başkenti olması gerektiğini söylemiş . bu konuda çok haklı Adana Amerikanın texasıdır. bencede hava koşulları ve doğası bu kadar uygun bir şehir olmasına rağmen yeterince motor kullanıcısı yok hala. bende artık bir mt üyesiyim. her haftasonu gezilerde, shobetlerde varım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar