[Adana - MT]

sevgili adana mt motosikleti öğrendiğim topraklar ve arkadaşlarım bugun hyosung gt 250 r motosikletimi aldım darısı diğer isteyen arkadaşların başına

tequ bu arada avatarına hasta oldum çok süper

Hyırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle:rendeer:

sevgili adana mt motosikleti öğrendiğim topraklar ve arkadaşlarım bugun hyosung gt 250 r motosikletimi aldım darısı diğer isteyen arkadaşların başına

ali abi hayırlı olsun.. bizde ahmetnr abim ile motorları değiştirdik.. ben 2. el cok temiz bi YBR aldım. Ahmetnr abim de 0 km CBF 150 aldı.. Hepimize hayırlı olsun... allah herkese daha da iyilerini nasip etsin.. görüşmek üzere...

Son düzenleme:
bizde ahmetnr abim ile motorları değiştirdik.. ben 2. el cok temiz bi YBR aldım. Ahmetnr abim de 0 km CBF 150 aldı.. Hepimize hayırlı olsun... allah herkese daha da iyilerini nasip etsin.. görüşmek üzere...

her ikiniz içinde çok sevindim. bu haftasonu aramıza katılmanızı isteriz. yeni motorlarımızla ilk toplu gezimiz olur...... sucuk, mangal dibine belemedikte vuracağız.

arkadaşlar ceyhana takı bujiteri üzerine işyeri açıyorum cumartesi açılışımız var muhtemelen pazarda iş yerinde olurum belki başka haftalara gezinize katılırım yolunuz düşerse beklerim cbf 150 için önünde binlerce km taşı hadi hayırlısı
@grar (erhan) senin motoru daha öncede hayırlamıştım ama olsun böyle güzel makine defalarca hayırlanır hayırlı uğurlu olsun allah güle güle binmek nasip etsin hepimze selamlar

hemşo bence sen temiz ikinci el bi cbf 250 al.
çin mali neüdüüü belirsiz motor alıp ta derdine düşme honda al kafan rahat kalsın yedek parça çok kolay bulunyor zaten.

BU ARADA BEN KARATAŞTAYIM Bİ ARA TOPLANIP BURAYA GELİNSENİZE SİZ YA... 50 Km BİŞE ZATEN VE ÇOK GÜZEL YER. HEPİNİZİ BEKLİYORUM:)

ya hemşerilerim niye yazmıyorsunuz yaaa?:cyclopsan

Son düzenleme:
Selamun aleyküm Adanalı motorcu kardeşlerim ..:rendeer:

Ben Şafak eskişehirden...Bende Honda cbr 125 var..
Bir hafta sonra adanadayım dayı oğluna sizden kız isticez hayırlısıyla inş. orda görüşürüz. Saygılarımla...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok guzel resımler dostum güzelmiş yumurtalık daha nice keyifli geziler görürsünüz inş

Mahony Yumurtalık (ayas) çok güzeldir... bizde yazı orda geçiriyoruz. paylaşımlar için teşekkürler...

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlarımın yeni motorlarının hayırlı olmasını ve kazasız belasız kullanmalarını diliyorum.özellikle ADAMINBİRİYİM arkadaşımın yeni motoru hakkındaki fikirlerini okumak isterim.

aramıza hoşgeldin barrokas kardeş. henüz topic açmadım ama 20 mayısta şelale gezisi düzenleyelim mi diye sormak istiyorum adanalı arkdaşlarıma:)

VE SORUYORUM!
arkadaşlar 20 mayıs pazar günü tarsus şelalesine bir gezi düzenleyelim mi başta makine abi olmak üzere hepinizden cvp bekliyorum. eğer olursa biz karataştan 4 motor geleceğiz adandan gelecek arkdaşlarla buluşup yola çıkacağz...

Son düzenleme:
arkadaşlarımın yeni motorlarının hayırlı olmasını ve kazasız belasız kullanmalarını diliyorum.özellikle ADAMINBİRİYİM arkadaşımın yeni motoru hakkındaki fikirlerini okumak isterim.

ali abi hayırlı olsun.. bizde ahmetnr abim ile motorları değiştirdik.. ben 2. el cok temiz bi YBR aldım. Ahmetnr abim de 0 km CBF 150 aldı.. Hepimize hayırlı olsun... allah herkese daha da iyilerini nasip etsin.. görüşmek üzere...

adanalı hyosung bilgi paylaşımı başlığında anlatıcam inşallah

msoysaraç ahmetnr arkadaşlar sizinde motorlarınız hayırlı olsun

@adamınbiriyim teşekkürler sanada hayırlı olsun atla motoruna gelde anavarza gezisini tekrarlayalım çünkü sen arabayla gelmiştin. selamlar

slm dostlar bende burdayım artık.cbr 125 ile.acilen tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var.ben ölmeden..Adana trafiği beni mahfetti.Eğer sağa sola sürekli bakıp kaçmaya çalışan bir repsol görürseniz o bnm.Bir toplantı olur gezi olur bana yakın oturan biri olur..İboosmanda oturuyorum.Mailim [email protected]. görüşmek üzere

Son düzenleme:
slm dostlar bende burdayım artık.cbr 125 ile.acilen tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var.ben ölmeden..Adana trafiği beni mahfetti.Eğer sağa sola sürekli bakıp kaçmaya çalışan bir repsol görürseniz o bnm.Bir toplantı olur gezi olur bana yakın oturan biri olur..İboosmanda oturuyorum.Mailim [email protected]. görüşmek üzere

sana yakın yerde çok yakın arkadaşım oturuyor sürekli yanındayım bana özelden numaranı yolla geldiğimde tanışalım .trafik hususunda doğru diyorsun ülkemizde motorculara pek yol hakkı verilmemeye çalışıyor hele hele adanada bu daha fazla sen ehliyetini kaskını al sonuç ta seninde hakların ve bulunduğun şerit senindir sen yolun ucunda gidersen onlar seni atmaya çalışırlar arabayla nasılsan motorlada aynı ol yolda sıkıştırmak isterlerse plakasını trafik memurlarına veya 155e bildir zamanla düzelecektir ama rahat olmalısın yoksa panikler daha kötü durumlara düşersin görüşmek üzere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar