[Adana - MT]

melaba

bundan sonra benide muğla-mt yerine adana-mt den sayabiliriz.Datçadaki beat imi sattım.adanadan 2.el alacam.Ama çaldırrım diye tırsıyorum.İboosmanda apartmanda oturuyorum.alsam motoru bodrum katın pencere demirlerine zincirlesem güvenli olur mu?Bir bilen fikir versin tak etti canıma motorsuzluk artık.:pr:

SLM arkadaşlar ben bir motor alacam ama ne alacamı bilmiyom şu an bende sadece 5,200 ytl var ve bu fiyata göre ii bir motor isdiyom 2007 cbr yi bekledim gelemdi mayis ayında gelecek dediler şimdi mayis ayına kadar beklicem eyer gelmese ZS250-5 alacam sizce nasıl ama ii dimiyorsanız başak model önerin cvb larınızı bekliyom arkadaşlar :rendeer:

eyer alırsam

:queen: BEKLE ADANA MT GELİYOM:queen:

arkadaşlar merhaba topiğinize eskişehir mt den katılıorum :)
bir arkadaşımız bir topik açmış ama ben mt den gerekli desteği göremedim :pr:
topik konu dışı bölümünde imza gerekli vicdan sahibi herkese davet başlıklı bir topik :wiinkk:
topiğin başında verilen linke imzanızı atıp topiğe katıldığınızı belirtip bir kaç düşüncenizi yazarsanız seviniriz :cat:
herkese ii akşamlar :king:

bütün adanalı arkadaşlarıma slmlar. şu sıralar mondial 100 cup ile şehirçinde idare ediyorum ama maddi olarak feraha kavuştuğumda cbf 250yi parayı basıp alcam:D
şimdi gezilere katılmaya çekiniyorum açıkçası bu motorla. hernekadar motoruma çok iyi baksam da sonuçta çin malı plastik şasili bi 100 cc:S

alayınızı seviyorum. insanları sevmekten zarar gelmez:)

SLm ARKADAŞLAR

aranızda bir kişi bana yardımcı oldu başka kimse yq bir soru sordum cvb 1 tam 6 gündür ADANADAn cvb bekliyom ama cvb yq sizce hangisi :silent:

SLM arkadaşlar ben bir motor alacam ama ne alacamı bilmiyom şu an bende sadece 5,200 ytl var ve bu fiyata göre ii bir motor isdiyom 2007 cbr yi bekledim gelemdi mayis ayında gelecek dediler şimdi mayis ayına kadar beklicem eyer gelmese ZS250-5 alacam sizce nasıl ama ii dimiyorsanız başak model önerin cvb larınızı bekliyom arkadaşlar :rendeer:

eyer alırsam

cbr spor tarz, zealsun 250-5 ise cruiser.
öncelikle tarzını belirlemelisin. bunu belirlerkende motosikleti sadece zevk içinmi yoksa benim gibi hem zevk, hem ihtiyaç hem de felsefe:p amacı ile mi alacaksın.

herşey bir yana kalite arıyorsan elbette: honda.

cbr spor tarz, zealsun 250-5 ise cruiser.
öncelikle tarzını belirlemelisin. bunu belirlerkende motosikleti sadece zevk içinmi yoksa benim gibi hem zevk, hem ihtiyaç hem de felsefe:p amacı ile mi alacaksın.

herşey bir yana kalite arıyorsan elbette: honda.

hepsi ama bu hondayı anlamıyom cbr 2007 modeli çıkacak mı onu da bilmiyom yani siz ne alırdınız

streetfighter kanka sen cbr diyon ama yeni modeli nezaman çıkar bilmedim için arasında kaldım acaba beklesem mi bir bakarsın gelmez ozama napacam :cherry: :cherry: :cherry: ama zs250-5 nasıl kalitesini bilmiyom

nede olsa çin malı beli olmaz sizce alsam bile kaç km gider yada bekleyim mi

yada o paraya başka bişey mi alsam başka marka :silent: :pale: :pr: :pr: :queen: cvb pls :rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
arkadaşlar, ben mersinden yazıyorum. benim bir sorunum var : kendime kaska alacağım fakat "s" beden bulamıyorum. bazı modellerde de "xs" uyutor. mersinde yok, adana suculardan mersin suculara cox marka "s" beden getirdiler ama çok sıktı arka taraftan. sizden ricam lazer veya yakın fiyat aralılkarında kaska bulabileceğim bir yer varsa oralarda bana

1- telefon numaraları
2-akşamları kaça kadar açık ( iş çıkışında saat 6 da mersinden oraya gelmeyi düşünüyorum)
3- pazar günleri açıklar mı?

ve en önemlisi şu, ben oraya geldiğim zaman adanayı bilmediğimden dolayı bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

makina, bu olaya bir el atıverseniz çok sevineceğim...

ve en önemlisi şu, ben oraya geldiğim zaman adanayı bilmediğimden dolayı bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

makina, bu olaya bir el atıverseniz çok sevineceğim...

gelecegin zaman beni ararsan ben adanada senle seveseve ilgilenirim dostum...
kafanı o kısma yorma.burada 6,7 tane kalite malzeme satan yer var.seni gezdiririm fiyata yardımcı olurlar.....:)
dostluk ölmedi...

Mersin İl Temsilcisi
ilginize teşekkürler arkadaşlar. tanışmak dileğiyle...

eyer alırsam

bence hiç girme çin malı motorlar çok titreme yapıyor uzun yolculuklarda rahatsız ediyor sen hondadan şaşma selamlar

sevgili adana mt motosikleti öğrendiğim topraklar ve arkadaşlarım bugun hyosung gt 250 r motosikletimi aldım darısı diğer isteyen arkadaşların başına

tequ bu arada avatarına hasta oldum çok süper

Adana İl Temsilcisi
hayırlı olsun ADAMINBİRİYİM.Güle güle kullanmanı dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar