[Adana - MT]

Erhan abi Japon a geçiosun desene :p Tanımassın artık bizi :mrgreen:

selam arkadaşlar, bugun yada yarın herhangi bi toplantınız var mı diye sorcaktım... iki günlük hayırlı bi iş için geldik adanaya...tanışmak isterim dicektim...,
zate biraz önce kasım gülek in ordaki groserinin önünde Makine ve iki arkadaşını gördüm...
bu arada doum günü de kutlu olsun....
neyse görüşmek üzre...

:cat: :cat: selam adana selam hasan abi geziniz çok eğlenceli olmuş en kısa zamanda mersine bekliyom
byy:cat: :rendeer: :cherry:

arkadaşlar bu hafta bir hep beraber sinemaya gitmeye ne dersiniz?
üstelik cuma vizyona girecek film tam bizlik. yalnız cmt olmaz ben nöbetçiyim.

Filmin Konusu

Johnny Blaze, tehlikeli motorsiklet sahnelerinde oynayan bir dublördür. Beklenmedik olaylar sonucu babası ve kız arkadaşının hayatı karşılığında ruhunu şeytana satar ancak bu değiş tokuş onu geceleri ortaya çıkıp intikam alan şeytani ve lânetli bir ruha dönüştürür. Artık o motorunu cehennemin ateşiyle alev alev sürmektedir.

sevgili motor dostları
artık yazılarımı alper33 adlı nickden yazacağım bilginiz olmasını istedim

@qrar Erhan ben seninde üzerinde durduğun sinema organizsyonu için duyurular bölümüne yazıyı biraz önce açtım. İlgilenen arkadaşlar lütfen duyurular bölümüne baksın.

@alper33 Tamam :cat:

Görüşmek üzere.

arkadaşlar bu hafta bir hep beraber sinemaya gitmeye ne dersiniz?
üstelik cuma vizyona girecek film tam bizlik. yalnız cmt olmaz ben nöbetçiyim.

Filmin Konusu

Johnny Blaze, tehlikeli motorsiklet sahnelerinde oynayan bir dublördür. Beklenmedik olaylar sonucu babası ve kız arkadaşının hayatı karşılığında ruhunu şeytana satar ancak bu değiş tokuş onu geceleri ortaya çıkıp intikam alan şeytani ve lânetli bir ruha dönüştürür. Artık o motorunu cehennemin ateşiyle alev alev sürmektedir.

abi ben varım alo cekmen yeterlii

yaa neden kimse yazmıyooo alooooooo adana uyuyomusunuz

Son düzenleme:
selam bende burada yeniyim kadirli liyim ismim ömer benimde bir motosikletim var adanalı arkadaşlar osmaniyedekilerden daha aktif beni de buraya kabul ederseniz sevinirim bu arada ben öğrenciyim veteriner fakültesi yanlız yazın olan etkinliklere katılabilirim tabi kabul ederseniz çünkü yazları kadirlideyim :))

meraba

ömer meraba.bilmiyorum geçen hafta nerdeydin ama. Geçtiğimiz pazar karatepe'deydik.Gelmen iyi olurdu. neyse kendine iyi bak.. görüşmek üzere..

geçen hafta haberim yoktu olsaydı bende gelmek isterdim ama bundan sonra inşallah size takılmak isterim :) olmazsa yazın sizleri kadirlinin güzel yaylalarına götürürüm ben van da öğrenciyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar