[Adana - MT]

bi kişi ardarda msj atarsa flood olur :mrgreen:

bu msjlar birleştirilir, forum içinde kötü görüntüye sebebiyet vermemek için

(pek bilmiş gördüm kendimi) :cyclopsan

28. Forum genelinde, flood yapmak (Ayni mesaji veya konuyu, herhangi bir foruma defalarca göndermek) yasaktir.

bilmişim ben :queen:
kurallarda yazan bu

ama su basması hâlâ :silent:

flood:Su baskını-sel (bknz mtu sözlük) demekmiş.bununla alakayı bilemedinnnnnnnn,hem bi saattir bunumu arıyodunn::koop::

ne bi saati, 1 dk bile sürmedi bulmam :)

flood: çok sayıda olmak
bkz --> moonstar türkçe dil klavuzu, türkçe karşılıklar 4 nolu açıklama :mrgreen:

naaaberrr :queen:

walla napim, gezi yorgunuyum uyicam ya :mrgreen:

hadi iyi geceler...

uyku diyorum uykuuuu... ne zaman gelip ne zaman kaçacağı hiiiç belli olmuyorrr. sen ne sandınnnn???

hiçbişi :mrgreen: ondan sordum ya :p

son kez iyi geceler diyip kapatıyorum pc'yi.....

nieki :silent:

(((qrar´isimli üyeden Alıntı Anavarza gezisinden)))
-dishy yazmayacakmısın bir daha.....
ayyy inanmıyoorummmmm !!!! -

Bu ne perhiz???

Son düzenleme:
nieki :silent:

(((qrar´isimli üyeden Alıntı Anavarza gezisinden)))
-dishy yazmayacakmısın bir daha.....
ayyy inanmıyoorummmmm !!!! -

Bu ne perhiz???

dishy' e yazdığım mesajı sesli ve birazda farklı tonda okursan nedemek istediğimi anlarsın. anlamazsan da daha yapabileceğim bişey yok dostum

dishy' e yazdığım mesajı sesli ve birazda farklı tonda okursan nedemek istediğimi anlarsın. anlamazsan da daha yapabileceğim bişey yok dostum

hocamm....
birincisi;ses tonumu istediğim gibi ayarlayabilsem,şarkı söyler kaset çıkarırdım.
ikincisi;buraya bu şekilde yazarken aslında ne düşündüğünü bilebilsem,müneccim olurdum.
üçüncüsü;kınadığın mesajlar sabaha yakın saatlerde yazıldı.o saatte kuzey ıraktan,ab'den filanmı bahsetseydik???
SONUNCU VE EN ÖNEMLİSİ; ben 4 aydır motosiklet kullanıyorum.acemiyim yani.bu süre içinde 3 kaza atlattım ve bunların hepside yollarımızın ''iğrençliği'' nedeniyle.baktım ama bununla ilgili bişey yazılmamış.belki de ben bulamamışımdır.açılan çukurlar kazılan yollar bi yana,yeni yapılan yollar bile bir ayda çöküyor.ne otomobiller nede yayalar bizim kadar etkilenmez bundan.kelle koltukta gidiyoruz.adana mt olarak ciddi bişeyler yapacaksak bu konuda neler yapabileceğimizi araştıralım.
VARMISIN???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar