yağmur yağar zannettik ama yağmadı, gezdikkkkkkkkkkkkk walla![]()
dostum yeni bir kask aldım bunun içine bir kısa cam yerleştirdiler kesinlikle buğu yok.Hatta denemek için arasıra hoh poh ediyorum kaskın içine tertemiz ,problem yok yok yok.....![]()
arkadaşlar benim kaskı geçen gün güzel bir temizledim. tiril tiril oldu fakat vizörü acaip çabuk buğu yapmaya başladı. sanırım fabrika çıkışında buğu önleyici birşeyler tatbik ediliyor ve vizörü temizleyincede bu gidiyor.
vizör içine yerleştirilen streç film, sprey vs kullanan oldumu hiç?
buğu için öerisi olan varmı??
teşekkürler fakat bu camın adı yada tanımı yokmu. nerede ve nekadara yaptırdığını bizimle paylaşırsan sevinirim. buğuya karşı çok iyi olduğunu tecrübenle sabitlemişsin.
burcu kulaktan dolma değilde tecrübe edilip cidden önerilen bir formül arıyorum buğuya karşı. taner abi aklıma geldi elbette ama hastalıktan kırılıyorum. bir dışarı çıksam uğrayacam taner abiye.
5 gündür hastayım soğuk algınlığı. ilginç olanı hala gittikçe şiddetleniyor olması. çoktan geçmeye başlaması gerekirken. varmı tavsiyesi olan??:salut:
qrar kardeşim nolan bir kask getirttim.bunu verirken adamlar hediye olarak buğu önleyici vizör abi dediler takıp verdiler.kaskın camına içten ikinci bir cam olarak takılıyor.şeffaf bir cam.tavsiye ederim.![]()
bi de cama tükür, onu yay iyice
bu da buğuyu çözüyo
(yazın suya dalarken oluyo)
ıyyyyy.ıslak mendille olmuyomu.:bounce:bi de cama tükür, onu yay iyice
bu da buğuyu çözüyo
(yazın suya dalarken oluyo)
flood koruması ne ki???