[Adana - MT]

vJqZzm.jpg

:rendeer::thumleft:GÜNAYDIN CAN DOSTLAR.ÇARŞAMBA KARARI (ACARMANTAŞ) PAZAR SABAHI 9,30 da BULUŞUP SAAT 10,00 da HAREKETLE ACARMANTAŞA GİDİLECEK.CUMARTESİ ÖYLENE KADAR GİDECEK ARKADAŞLARIN 0537249 94 49 BORA KARDEŞİME HABER VERMESİ RİCA OLUNUR SAYIYA GÖRE LOKANTADAN REZERVASYON YAPILACAK.DUYURULUR..:rendeer::thumleft:

:rendeer::thumleft:GÜNAYDIN 2018 İN İLK MESAJINI BEN ATAYIM TÜM CAMİAYA SAGLIK,SIHHAT VE BOL KAZANÇLI KAZASIZ BELASIZ BİR YIL DİLERİM.2018 HERKESE UGURLU GELSİN BOL SOHBETLİ BOL GEZİLİ KAZASIZ BİR YIL OLSUN.:rendeer::thumleft:

:rendeer::thumleft:GÜNAYDIN DOSTLAR GÜNEŞLİ VE GÜZEL BİR CUMARTESİNDEN HERKESE İYİ DİLEKLERİMİ SUNUYORUM.HİÇ KİMSE BU SAYFAYA UGRAMASADA BEN YAZMAYA DEVAM EDECEGİM MOTORSİKLETE GÖNÜL VEREN HERKES BİZİM DOSTUMUZDUR.ÖPÜLDÜNÜZ.:rendeer::thumleft:

:rendeer::thumleft:GÜNAYDIN DOSTLAR GÜNEŞLİ VE GÜZEL BİR CUMARTESİNDEN HERKESE İYİ DİLEKLERİMİ SUNUYORUM.HİÇ KİMSE BU SAYFAYA UGRAMASADA BEN YAZMAYA DEVAM EDECEGİM MOTORSİKLETE GÖNÜL VEREN HERKES BİZİM DOSTUMUZDUR.ÖPÜLDÜNÜZ.:rendeer::thumleft:

günaydın hayırlı cumalar

fatih abi buraya artık kimse uğramaz çünkü washapp gurubu var.:salut:

:rendeer::thumleft:GÜNAYDIN .KİMSE KİMSENİN GURUBUNA KARIŞAMAZ.SEN ORADA YAZARSIN BEN BURADA YAZARIM.BURAYA GELEN,DE SAGOLSUN GELMEYENDE FUATCIGIM.
ÖPÜLDÜNÜZ.:rendeer::thumleft:

BU HAFTAKİ ETKİNLİK.21/01/2018 ARKADAŞLAR PAZAR SABAHI HAVA DURUMUNA GÖRE İSKENDERUNA GİDİLECEK.SAAT 9,30 da BULUŞUP 10,00 da HAREKETLE DOGU MOLADAN ÇIKILACAK DUYURULUR.:rendeer::thumleft:

:rendeer::thumleft: GÜNAYDIN DOSTLAR İSKENDERUN ARSUZ GEZİMİZDEN KARELER.:rendeer::thumleft:

8Yg4Vd.jpg

5Dd5ZA.jpg

z0AP8g.jpg

RnY7mo.jpg

YgBXnD.jpg

m2PYO2.jpg

y0M7y0.jpg

D7MNL1.jpg

BLMpVj.jpg

1JyQ91.jpg

0EqOjD.jpg

8Ygp0r.jpg

1Jyzm1.jpg

nO71Pg.jpg

A1mB2X.jpg

:rendeer::thumleft:KATILAN TÜM DOSTLARA TEŞEKKÜRLER.:rendeer::thumleft:

JQ6abE.jpg

:rendeer::thumleft:GÜNAYDIN CAN DOSTLAR DÜNKÜ TOPLANTIDAN ÇIKAN KARAR.PAZAR GÜNÜ SAAT 9.30 DA BULUŞUP 10.00 DA HAREKETLE YEŞİLOVACIGA GİDİLECEK.BULUŞMA YERİ MERSİN TARAFI MOLA.TÜM DOSTLAR BEKAR GELECEK BİLGİLERİNİZE.DUYURULUR.:rendeer::thumleft:

Son düzenleme:
Bugün kafaya esti. Çamlıyayla tarafı gidiyorum. Gelecek olan varsa mola dayım. Mersin tarafı

nOj7DB.jpg

:rendeer::thumleft:GÜNAYDIN DOSTLAR.PAZAR GÜNÜ PROGRAMI SABAH SAAT 9 da MERSİN TARAFI MOLADA BULUŞUP SAAT 9,30 da HAREKETLE MUT YOLUNDAKİ DANYALIN YERİNE GİDİLECEK.İSTEYEN ARKADAŞLAR AİLECE VEYA TEK GELEBİLİRLER.DUYURULUR.:rendeer::thumleft:

https://i.hizliresim.com/nOj7DB.jpg

:rendeer::thumleft:GÜNAYDIN DOSTLAR.PAZAR GÜNÜ PROGRAMI SABAH SAAT 9 da MERSİN TARAFI MOLADA BULUŞUP SAAT 9,30 da HAREKETLE MUT YOLUNDAKİ DANYALIN YERİNE GİDİLECEK.İSTEYEN ARKADAŞLAR AİLECE VEYA TEK GELEBİLİRLER.DUYURULUR.:rendeer::thumleft:

Fatih abi tam gidilecek yol ama maalesef benim motosiklet gidiyor. Vfr de bulamadım henüz :salut: Kazasız belasız gidip gelmeler:rendeer:

yanlış sayfaya yazmışım :)) ankara yerine...mesaj silinebilir...bu minvalde adanalı dostlara da selam olsun:cherry:

Son düzenleme:
:rendeer::thumleft:danyalın türbesi gezisinden kareler katılan dostlara teşekkürler.:rendeer::thumleft:

XPXq1O.jpg

kOWLP7.jpg

2J988N.jpg

Z9E7kk.jpg

y03LN0.jpg

qGWPb3.jpg

oOkrjo.jpg

dOGkGL.jpg

bBGJLV.jpg

W7Q1QL.jpg

RnPoOj.jpg

QV7ZV3.jpg