[Adana - MT]

Abi ne demek. Burdayız. Sen gel yeter. Yalnız ben gelemiyeceğim çünkü görev icabı Antalya'da olucam :(

ab, normaldir ya bu haftasınu arabada sıcaklık 52 dereceyi gösteriyodu öğle vakti. bu sıcakta hiç bi yere çıkılmıyor haliyle. mont kask şart ama bu sıcakta eziyet oluo. bi hafta sonra bakalım neler olacak.

ab, normaldir ya bu haftasınu arabada sıcaklık 52 dereceyi gösteriyodu öğle vakti. bu sıcakta hiç bi yere çıkılmıyor haliyle. mont kask şart ama bu sıcakta eziyet oluo. bi hafta sonra bakalım neler olacak.

Walla haklisin kardes o sicakta motor ekipmanlarini kusanmak bi sorun.

@ael320 Bende öyle düşünüyorum abi. Muhtemelen enduro'ya geçiş yapacaksın gibi :mrgreen: Senle yol yapmak büyük keyftir abi.

Görüşmek üzere.

Evet bombalari heyecanla bekliyoruz, hele hele bu hafta sonu patlicak olani cünki bu hafta sonu bende yaninizdayim :)

selam millet antalyadan bu sabah geldim gezileri takip edemedim umarım bu hafta sonuna bi gezi ayarlarsınız

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaz sezonu geçti havalar daha serin olacak.gezilere kalınan yerden devam edilecek yani dağılma felan yok sadece sıcaklardan dolayı biraz ara verildi.

Evet vaziyet onu gösteriyor sicaklarda tur düzenlenmemeside normal. bu sicaklarda milletin kask takip deri ceket giymek isteyecegini sanmiyorum.
Artik yeni düzenlenecek gezileri merakla bekliyoruz :cat:

Hatırlatmak ve uyarmak bana düşer mi bilmiyorum ama ; bu bölüme böyle bir konu başlığı açmak doğru mu??:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende anlamadım neymiş doğru olmayan bi açıklasada öğrensek.

bildigi bir şey vardır?böyle bi topik burada açılmaz dedigine göre yakında açıklar herhalde bizde öyrenmiş oluruz

Evet vaziyet onu gösteriyor sicaklarda tur düzenlenmemeside normal. bu sicaklarda milletin kask takip deri ceket giymek isteyecegini sanmiyorum.
Artik yeni düzenlenecek gezileri merakla bekliyoruz :cat:

nejdet kardeş hasan yoksa kemaller mustafalar var hiç biri diyerini aratmaz kafanı yorma

Son düzenleme:
bildigi bir şey vardır?böyle bi topik burada açılmaz dedigine göre yakında açıklar herhalde bizde öyrenmiş oluruz

nejdet kardeş hasan yoksa kemaller mustafalar var hiç biri diyerini aratmaz kafanı yorma

Zaten yorduğum yok kardeş hepiniz benim motorcu kardeşlerimsiniz. Gezi gününü sizlerle Tanışmayı büyük bir heyecanla bekliyorum. nede olsa yaklaşık bir seneden beri bu anı bekliyorum ve gün geldikçede heyecanda büyüyor :rendeer: :rendeer: :rendeer:

bu pazara adana içi bi qezi yapalım dersek katılım nasıl olur acaba? qelebilicek olanları qörebilirmiim?

Zaten gezi var. Yusuf abi duyurusunu yaptı arkadaşlar. Kozan'a gidilecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar