[Adana - MT]

:rendeer:İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR BARKIN KARDEŞİMİZİN VEFAATİNİ ÖGRENDİK ALLAH RAHMET EYLESİN KALANLARA VE YAKINLARINA SABIRLAR VERSİN ADANA MT OLARAK ÜZÜNTÜMÜZÜ BİLDİRİR MEKANI CENNET OLSUN.:rendeer:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.yakinlarina Allah sabır versin.basimiz sagolsun.

Allah rahmet eylesin fuarda görüştük rahmetliyle kendine has bir anlatımı bir tarzı vardı motosiklet camiasının altın insanlarından biriydi mekanı cennet olsun

Nur içinde yatsın. Şuan sözün bittiği dedikleri yerdeyiz.

Babası naaşını alırken çok kötü olmuş. Allah sabır versin tüm ailesine

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:54 ----------

VM893v.jpg

AdanaMT Çarşamba toplantımız. Katılmak isteyen, tanışmak isteyen herkesi bekleriz :bestmt:

Nur içinde yatsın. Şuan sözün bittiği dedikleri yerdeyiz.

Babası naaşını alırken çok kötü olmuş. Allah sabır versin tüm ailesine

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:54 ----------

https://i.hizliresim.com/VM893v.jpg

AdanaMT Çarşamba toplantımız. Katılmak isteyen, tanışmak isteyen herkesi bekleriz :bestmt:

Özellikle bugünün önemine de istinaden bugün gelip tanışmak istiyordum sizlerle. Fakat kısmet olmadı :)

Her Çarşamba buradayız. Bu hafta sonu bir gezi planımız var hatta

Gezi seviyesinde sürebildiğimi düşünmüyorum henüz Ahmet abi :) İlk motorum ve 1700 km filan oldu. 2 hafta önce de bir kaza yaptım. Eğitim için bir yolunu bulup Ankara veya İstanbul'a gitmeye çalışıyorum şu aralar.

Burada da var eğitim veren yerler
Okadar uzağa gitmene gerek yok. İstersen bir görüşeyim.

Günaydın adana Mt.

Çanakkale gezisine gidecek arkadaşlara, kazasız , belasız ve keyifli sürüşler.

Çanakkale gezisine gidemeyenler için bu pazar Çamardı gezisi yapılacak.
Buluşma Mersin tarafı mola tesisi. Kesin buluşma saatini ilerleyen saatlerde buraya yazarım. :bounce:

selam millet
resimde de güzel çıkmışım be:queen:

BMW ciler hep bir fotojenik oluyorlar zaten Fuat abi :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:09 ----------

Evet arkadaşlar pazar günü gezisinin detayları belli oldu.

-Saat 09:30 Mersin tarafı mola tesislerinde buluşma, saat 10:00 da yola revan olunup, Çamardı na gidilecek.
-Damlama da çay molası
-Çamardı'nda yemek.
-Dönüşte fındıklı ya da grubun kararına göre bir yerde oturup çay kahve molası verilecek.
-Geziye katılmak isteyenler eşleri ile de katılabilir.

Katılmak isteyenlere duyurulur:bestmt:

Herkese iyi geceler arkadaşlar MT ADANA Cuma sabahı saat 03:00'de Çanakkale'ye gidiyor. tura katılan tüm arkadaşlarıma kazasız, belasız hayırlı yolculuklar diliyorum tekeriniz düz bassın dikkatli gidin dikkatli gelin yolunuz açık olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------

Bora başkanla Fuat abinin arasında oturan mavi tişörtlü sakallı adam kim acaba teröriste benziyor aynı :queen: :queen: :flower:

Herkese iyi geceler arkadaşlar MT ADANA Cuma sabahı saat 03:00'de Çanakkale'ye gidiyor. tura katılan tüm arkadaşlarıma kazasız, belasız hayırlı yolculuklar diliyorum tekeriniz düz bassın dikkatli gidin dikkatli gelin yolunuz açık olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------

Bora başkanla Fuat abinin arasında oturan mavi tişörtlü sakallı adam kim acaba teröriste benziyor aynı :queen: :queen: :flower:

O Suriyeli :queen: ithal motosikletçi ucuz diye aldık :p

Teşekkürler gençlik. Sizlere de hayırlı cumalar. Yeni gördüm :sunny:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------

İyi hafta sonları Adana Mt.

Çanakkale'ye gidenlerden ses seda yokmu

Teşekkürler gençlik. Sizlere de hayırlı cumalar. Yeni gördüm :sunny:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------

İyi hafta sonları Adana Mt.

Çanakkale'ye gidenlerden ses seda yokmu
İyi hafta sonları Adana MT gurubu.
Dün gece görüştüm arkadaşlarla sağ salim rahat bir şekilde varmışlar Çanakkaleye çok şükür

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------

Ahmet yaptığımız gezilerin resimlerini bu sayfada yayınlayalım daha güzel olur bence ne dersin ?

İyi hafta sonları Adana MT gurubu.
Dün gece görüştüm arkadaşlarla sağ salim rahat bir şekilde varmışlar Çanakkaleye çok şükür

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------

Ahmet yaptığımız gezilerin resimlerini bu sayfada yayınlayalım daha güzel olur bence ne dersin ?

Çarşamba toplantısında Fatih abi de aynı şeyi söyledi.
Aslında daha önceleri paylaşılıyordu.
Benim için sorun yok paylaşırız abi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar