Nur içinde yatsın. Şuan sözün bittiği dedikleri yerdeyiz.
Babası naaşını alırken çok kötü olmuş. Allah sabır versin tüm ailesine
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:54 ----------
https://i.hizliresim.com/VM893v.jpg
AdanaMT Çarşamba toplantımız. Katılmak isteyen, tanışmak isteyen herkesi bekleriz :bestmt:
Özellikle bugünün önemine de istinaden bugün gelip tanışmak istiyordum sizlerle. Fakat kısmet olmadı![]()
Her Çarşamba buradayız. Bu hafta sonu bir gezi planımız var hatta
Burada da var eğitim veren yerler
Okadar uzağa gitmene gerek yok. İstersen bir görüşeyim.
selam millet
resimde de güzel çıkmışım be:queen:
Herkese iyi geceler arkadaşlar MT ADANA Cuma sabahı saat 03:00'de Çanakkale'ye gidiyor. tura katılan tüm arkadaşlarıma kazasız, belasız hayırlı yolculuklar diliyorum tekeriniz düz bassın dikkatli gidin dikkatli gelin yolunuz açık olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------
Bora başkanla Fuat abinin arasında oturan mavi tişörtlü sakallı adam kim acaba teröriste benziyor aynı :queen: :queen: :flower:
Herkese hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun arkadaşlar
İyi hafta sonları Adana MT gurubu.Teşekkürler gençlik. Sizlere de hayırlı cumalar. Yeni gördüm :sunny:
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------
İyi hafta sonları Adana Mt.
Çanakkale'ye gidenlerden ses seda yokmu
İyi hafta sonları Adana MT gurubu.
Dün gece görüştüm arkadaşlarla sağ salim rahat bir şekilde varmışlar Çanakkaleye çok şükür
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------
Ahmet yaptığımız gezilerin resimlerini bu sayfada yayınlayalım daha güzel olur bence ne dersin ?