[Adana - MT]

tyler_durden' Alıntı:
arkadaşlar gelmeyi çok istedim ama olmadı :pale: sertaç bana haber vermişti misafirim gelecekti -ki geldi- 3 kişi olmaları işimi bozdu. birinden kurtulsam 2 kişi kalsa birini ben alırım, birini de sertaç alır diye düşündüm. tam kurtulmuştum kiiiiiiiiii urfadan hasta geldi onunla uğraştım :pale: ama aklım ve gönlüm hep ordaydı bunu da bilin... bu arada direksiyon sınavına da girdim perşembe alıyom ehliyeti heheheeee

Dostum ehliyetin hayırlı ve de uğurlu olsun iyi günlerde kullan

Tyler ehliyetin hayırlı olsun... Nihayet ÇMSK nin yerini öğrendim. Fırsat buldukça akşamları takılacağım hanımla birlikte... Benim ehliyet ekimde B'yi bu ay alıyorum. A2 ekime kaldı. Neyse Artık toplantılara gelirim... Şöyle kallavi bir gezi yapsak ne güzel olur... İlerde olur inşallah... Ama irtibat içinde olalım... Hatta telefon zinciri oluşturalım. Her zaman lazım... Unutmayın Motorcu motorcunun kardeşidir. Motosiklet serserilik değil iyi bir şeydir. Bir kültürdür. Görüşmek üzere kardeşlerim...

kayasertac' Alıntı:
herkese merhabalar..
dün biraz geç katılsamda güzel geçti, saolsun makine&onurbab bizi güzel karşıladılar ve güzel bi gece/muabbet oldu... planlar yapılmaya başlandı... tekrar daha kalabalık bi toplantıda görüşmek üzere....

nedemek herzaman bak bu haftasonu gezi planlanıyor simdiden :mrgreen: kesin pekliyoruz ona gore :cat: :cat: :queen:

aslında geçen perşembe geldim ben de ama saati tutturamamışım :)
baktım ki kimsecikler yok gibi, usuldan sıvıştım ben de.
geçen gün filan makine ile tanıştık. Kılıçbalığı nı gördüm, (henüz tanışmadık) Akşamları fırsat oldukça klube uğramaya çalışıyorum. Gelen olursa tanışırız.

Arkadaşlar duyurular bölümüne de yazacaz ama burda da gruba söyleyeyim. Adana MT olarak kamp kurmaya Silifke/Uzuncaburç'a gidiyoruz. Mersin'den motorcu dostlarımızında katılacağı bu gezide sizleride görmek isteriz. Biz büyük ihtimal Cuma gününden kampa gidicez. Kamp yapmayıpta günü birlik gelmek isteyenler pazar günü bir buluşma saati düzenlenecek ve o zaman yola çıkacaklar. Cumartesi günü gelmek isteyenler içinde bir saat ve yer belirlenmesi planlanıyor. Ayrıntılar duyurularda olacak.

Görüşmek üzere.

ya siz beni öldürecek misiniz sinirden!!!! haftaya sınavlarım var güzel güzel geziler ayarlıyorsunuz ya bu nedir böyle.sınavlardan sonra ilk gezide bende varım

kim olursan ol yine gel....
kardeş adana içi bi piknik falan olursa gelirsin ya. uzun yolu o motor kaldırır diyorsan yine gelebilirsin.
bu arada enstrüman falan mı çalıyorsun?

yav makine ne gezisi bunlar
bırakın bu gezi olaylarını kendınıze gelın azcık bi bunyeyı dinlendırın nispet yapar gibin her yere gidiyoorsunuz
yettti artık hehehehehh
saka bı yana bu gezi de super olacakmıs gıbı gelıyor ozellıkle mersın mt ıle bir olunca...
inşallah bi aksilik cıkmazda gelebilirim bensiz zaten kamp yapamassınız anca pıknık yaparsınız heheheheh :p :queen:
makine nın tapcaysine bi piknik tüpü attınızmı tamamdır heheh

@onrbab Tamam ben seni pikniğe götürücem. Piknik tüpü meselesini de yüz yüze görüşücem :mrgreen:

herkese merhaba,
bu hafta ki gezimiz gerçekten de güzel olacak. mersinde ki motorcular olarak uzuncaburç gezisini eksiksiz olarak planlamaya çalışıyoruz.
cumadan gelecek arkadaşları büyük ihtimalle ben karşılayacağım.
özelllikle belirtmek isterim ki gecesi serin bir yerde konaklayacağız. gelenlerle beraber çadırlarımızı motorumuza koyup yollara koyulacağız. cumartesi gelecek grup içinse benkaan sizlerle ilgilenecek. pazar günü de günübirlik gelecek olanlar var ise şayet onlara da bir öncü ayarlayacağız.
şimdiden kendinize iyi bakın.tüm motorcu arkadaşlara ve özellikle abilerime selamlar. (ciks33)

Mersin İl Temsilcisi
Selam . Ben Mersin Mt 'den. Artik Buraya Da Yazmaya Karar Verdim, çünkü Iki şehir De Oldukça Aktif Ve Tümleşik Organizasyonlar Yapiyor. Araniza Alirsaniz çok Sevinirim... Her şey Yürekçe Olsun Kardeşler

Merhaba

Elbette bizimle gezilere katılabilirsiniz. Tanışmayı bizde isteriz.

@gercekposta gelsen iyi olurdu abi diğer arkadaşlarımızlada tanışırdın. Neyse diğer gezimize inşallah.

gerçekpostatabi tabi daha ürgüp göreme gezisi yapılacak ona kesin bekliyoruz

bu hafta bizsiz gidin bakim ama ürgüp gezisine kadar modifiye edecem motorumu ve öncü olacam racinglerle kapışacam :)
yolunuz açık olsun.... bunun rövanşıda var :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar