[Adana - MT]

Beyler buluşma günü yapalım. Ama herkese uyacak bir gün olsun diyorum. İsterseniz akşam bir tanışma toplantısı yapalım. Cuma günü size uygun olursa ben cuma gününe varım. Toplanma yeri olarak ister kulübe gidelim sadece motorcular olur yok eğer kulübe gitmeyelim derseniz o zaman Nargile kafeye gideriz oranında ortamı müsaittir. sizin önerilerinizi bekliyorum.

Nez

Sayın makine.Söze beyler diye başlamışsın.Kırıldım sana.Bayanlarında olduğunu unutmayınız lütfen..

perşembe akşamı olsa? çmsk veya kaktüs cafe de olabilir.. şark köşesi filan var..

iletişim kolaylığı için numaramı vereyim : 0536 627 627 8

çmsk'da perşembe akşamı diyelimmi arkadaşlar?

duyurular bölümüne yazmaya gerek varmı? gelmeyi düşünecek adanalılar burayı takip ediyodur heralde...

Arkadaşlar Ç.M.S.K'da perşembe akşamı buluşuyoruz. Saat 19:30'dan sonra orda olunuz.

Motor Sporları Klübünün önünden geçtim geçen gün. Uğrayacak vaktim yoktu. Ama mekan güzele benziyo... Gerçi farketmez önemli olan motosiklet tutkusu...
Henüz sizinle tanışma fırsatım olmadı. Perşembe günü ben de inşallah geleceğim

Çukurova Motor Sporları Klubüne özel bir İnternet sitesi veya forum kurmayı düşünürseniz bu konuda yardımcı olabilirim.

Tüm motorseverlere selamlar.

Merhaba

Evet dün akşam sadece kayasertac geldi. Kendisine teşekkür ediyorum. Ben saat 20:00'den 23:10'a kadar ordaydım. Bilginize.

Kanki anlamadım şimdi hem buluşmak için randevu veriyorsunuz ve kimse gelmiyor...:farao: İlginç bir durum ama ben senin sözüne ve çabana hayranım...:cat:

Valla arkadaşlar ben saat 19:15 te geldim 20:00 e doğru kalktım. 20:30 da havaalanına gitmem gerekiyordu .... Klübün yanında Suzuki bayiini gezdim motorlar çok güzel. Aksesuarlar da mevcut. Söz verip de gelmeyenler utansın.

@entellektüel Yok dün akşam. Bir tanışma günü yapalım dedik o amaçla toplanıldı. Gelenekselleştirmek siterseniz onuda yaparız :)

arkadaslar bende aldım motorumu,katılırm artık sizlere,ama ehliyetim yok ilk kez motor kullanıorum yeni yeni alışmaya basladım,süleyman demirelde fln turluyorum ztn genelde,tanısma günü fln olursa gelirim ama gezi fln ayarlarsanız şimdilik katılamam size ehliyetimi alana kadar tabi!

@loisnowifu sen nazi kaskı takıp Süleyman Demirelde gezen Keewayli arkadaşmısın?

herkese merhabalar..
dün biraz geç katılsamda güzel geçti, saolsun makine&onurbab bizi güzel karşıladılar ve güzel bi gece/muabbet oldu... planlar yapılmaya başlandı... tekrar daha kalabalık bi toplantıda görüşmek üzere....

Son düzenleme:
arkadaşlar gelmeyi çok istedim ama olmadı :pale: sertaç bana haber vermişti misafirim gelecekti -ki geldi- 3 kişi olmaları işimi bozdu. birinden kurtulsam 2 kişi kalsa birini ben alırım, birini de sertaç alır diye düşündüm. tam kurtulmuştum kiiiiiiiiii urfadan hasta geldi onunla uğraştım :pale: ama aklım ve gönlüm hep ordaydı bunu da bilin... bu arada direksiyon sınavına da girdim perşembe alıyom ehliyeti heheheeee

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar