Adana mt il temsilciliğini istifaya davet ediyorum . gitsin kendi gruplarında kimi ne seçiyor kimi goygoyluyorlarsa yapsınlar burada herkese hitap eden bir grup ve ortam olmadigi kesin .bu gruplasmayi yapan da kendileri. Bakınız adam arayıp rotayı soruyorum söylemiyolar geziye gidiyorum motor arizalaniyor bi pazarimiz var bizi alakadar etmez deyip beklemiyolar dio.
Motosiklet.net yönetiminin konuya el atmasını önemle rica ediyorum...
Sealamın aleyküm Adana MT,toplantılarımız çarşamba günü turgut özal bulvarında metropol sinaması civarında Değirmen kafededir,gelmek isteyen abi ve kardeşlerimize tekrardan duyurulur.Konuşulması gereken bir şey var ise buradan klavyeden değil de yüzyüze konuşulursa daha iyi olur diye düşünüyorum saygılar.
Jön Yusuf seviliyorsun kardeşim biliyorsun :thumleft:
Sealamın aleyküm Adana MT,toplantılarımız çarşamba günü turgut özal bulvarında metropol sinaması civarında Değirmen kafededir,gelmek isteyen abi ve kardeşlerimize tekrardan duyurulur.Konuşulması gereken bir şey var ise buradan klavyeden değil de yüzyüze konuşulursa daha iyi olur diye düşünüyorum saygılar.
Jön Yusuf seviliyorsun kardeşim biliyorsun :thumleft:
Doğu kültürlerinde her şey sözlüdür.
sözle söz verilir, ifade edilir olur biter.
hatta düşünürsün, sanki karşılıklı düşünerek anlaşırsın.
yazı olmadığı için de bir problem oluştuğunda sadece kaos oluşur.
bütün işlerimiz böyle.
anladığım;
buraya gezi programı yazıldığında istenmeyen kişiler de geliyor.
onlar gelmesin diye böyle bir yöntem seçilmiş.
geçmiş de ben de ifade ettim. gezi programını yazın.
olmadı.
bence tek yol bir deklerasyon yayınlayıp, bir taslak hazırlayıp istenenler madde madde dökülmeli grup adına.
bir kurallar silsilesi oluşturup, kişiler ve duygulardan bağımsız bir grup oluşturulmalı.
grubun kuralları sözlüden yazılı hale geçirilmeli. uymayan olursa da şu maddeye dayanarak seni kabul etmiyoruz denmeli.
ben sadece kafamdan geçenleri yazdım.
katılıp katılmamak size kalmış.
Zaten bahsettigin sozlu kurallar Motosiklet.net'in MT İl Grupları mottosuda mevcut. Ama soylediklerine tamamen katılıyorum abi. Buluşma ve gezi programlarının gizli yapılmasının nedeni 3-5 tane istenmeyen insan. Gerçi geçmişte şöyle bir mentalite de vardı. Uyeler gezi ve bulusmalara eslerini ve cocuklarını da getirdiginden, onay surecinden gecmemis katılımcılardan uzak durmak adına dısa bir kapanma mevcuttu. Umarım hala aynı dusunce tarzı yoktur.
Uyulması istenen kurallar buraya yazılsın.Grupta gorulmek istenmeyen insanlara gelmek istedikleri takdirde grupta istenmedikleri soylensin. 20 kisiden fazlasınız abiler cekinmeyin kimse birini grupta istemiyorsunuz diye kavga cikarmaz. Hatta bir rolüm olmamasına ragmen bana ozel mesaj atın vallahi billahi gerek mesaj atarak gerekse arayarak bulusma ve gezilere katılamayacagını ben anlatırım o kisilerin
Maksat su MT eski haline donsun.Maksat yeni gelen arkadaslar kolayca size ulasabilsin.Unutmayın ki bir grubu canlı tutan yeni eklenen uyelerdir. Saygılar