[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.

DUYURU
arkadaşlar,önümüzdeki çarşamba toplantısında (22.04.2015),DR.OĞUZ arkadaşımızın bizlere,ACİL YARDIM konusunda bilgilendirme eğitimi olacaktır.duyurulur.

FatalRhytm saat 19,30-20.00 gibi.

Gece gece bereket yağmaya başladı. İnşallah akşam yağmaz da toplantıda görüşürüz

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.akşama görüşmek üzere,bu akşam İLK YARDIM EĞİTİMİ var,hatırlatayım.

Şu fotolar paylaşılsaydı çekiliyor diye bende çekmedim hala yayınlanmadı kimdeyse bora abiye götürse bari

Adana İl Temsilcisi
günaydın millet.
akşamki toplantımızda,bizler verdiği İLK YARDIM EĞİTİMİ için,DR.oğuz kardeşimize teşekkür ediyorum. :rendeer:

:rendeer:iyi günler arkadaşlar.akşam bizler verdigi ilk yardım egitiminden dolayı oguz kardeşime çok teşekkür ederim.23 nisan çocuk bayramı tüm çocuklarımıza kutlu olsun ve kandiliniz mubarek olsun.kalın saglıcakla.:rendeer:

Tünaydın AdanaMt. 23 Nisan Çocuk bayramı tüm çocuklarımıza kutlu olsun. Ayrıca herkesin kandilini kutlarım. Dualarınız kabul olsun :rendeer:

iyi akşamlar ADANA MT 23 Nisan Çocuk Bayramı tüm çocuklarımıza kutlu olsun. dün akşamki ilkyardım dersi için oğuz abimize de çok çok teşekkür ederim:cat: Ayrıca dün akşamki toplantıda beni sıcak kanlılıklarıyla aralarına kabul eden tüm abilerime ve arkadaşlarada en içten teşekkürlerimi sunuyorum hepiniz sağolun :rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar