Makine' Alıntı:Harun arkadaşımıza geçmiş olsun diyoruz. En kısa zamanda iyileşmesi için dua ediyorum.
Bu arada Adana'da siyah bir jeep motorcuları taciz ediyor arkadaşlar. Bu araca dikkat edin. plakasını alamadım sinirden. Adamla tartışmıştım. Başka arkadaşlara da aynı şeyi yapmış. Kirli sakallı, balık eti kilolu, yaşı 36 civarı gibi birisi. Tam bir manyak. Aman dikkat.
nx4_falcon' Alıntı:Bahsettigin siyah cip mitshubishimi? Eger oysa ben onu realin orda yakaladim ayni seyi banada yapdi. realinguvenlik gorevlileri adami elimden kurtardi.
benim bir problemim yok yaw entellektüel abinin vardı o ne yaptı diye sordumMakine' Alıntı:Giz-Kar ile herkesin problemi var. Senin problem ne?
kardeş öncelikle hoş geldin. bak ben ramzey kulanıyorum şu ana kadar hiç şikayetim olmadı servis çok iyi. motoru da obalar caddesinde tanrıseven ticaretten aldım fiyatlar piyasanın altındaydı.istersen oraya da bir bakparanoyaks' Alıntı:herkese selam arkdaşlar bende bu siteye yeni üye oldum sayılır henüz bir motorum yok ama yıllardır meraklıyım 2 haftaya kadar alacam bi tane karar verebilirsem tabi büyük ihtimalle ya kanuni elite 110 yada 150 lik bi scooter alacam bide bu aralar polene uğramayıda düşünüyorum fiyat araştırıyorum heryerden bende sizin aranıza katılmak istiyorum bu arada bana motor konusunda yardımcı olmanızı bekliyorum bütçem bu konuda fazla diil msn adresim