[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tamam abi gelicem.motolastik.comdan aldim ellerinde kalmamis ayin 20 sinde kargolayacaklarmis.elime ulastiginda gelirim rahatsiz ederim abi.sagolasin yardimin icin

Adana İl Temsilcisi
tamam bekleriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------

günaydın dostlarım,akşama görüşmek üzere :king:

Adana İl Temsilcisi
günaydın millet.akşam tatlılar için,caner ve barbaros kardeşlerimize teşekkür ediyor kazasız belasız yeni motorlarına binmelerini diliyorum.

Günaydın dostlar caner ve bahadırın motorları hayırlı olsun rabbim kaza bela vermesin akşam tatlandırdılar keselerine bereket olsun :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------

Benim saat dilimim 11 gösteriyor şu an saat 09:20

Günaydın ekip. İyi dilekleriniz için teşekkürler. İnşallah daha iyileri sizlerin olur. Bahadır kardesiminde yeni motosikleti tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.

Slm arkadaşlar ben solak lı da oturuyorum yanlış değil sem geçen pazar Karataş a gitti niz bende sizi aramaya çıktım ama bulamadım

ıı aksamllar dostlar . gezıler turlar kamplar planlar huzur sağlık eğlence hep bızlerle olsun.

Sa herkese sağlık ve bol güneşli haftalar dilerim.Caner ve Bahadır motorlarınız hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin kardeşlerim güle güle keyifli sürüşler dilerim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar