[Adana - MT]

Değerli adana mt üyelerinin ramazan Bayramı kutlar hayirlara vesile olmasını dilerim...
Askere gideceğim ağustosun 16 sında askere gideceğim için motorumu satmayı düşünüyorum eğer ilgilenen arkadaşlar olursa bana ulaşabilirsiniz (2012 model honda cbr250r 13.500km esabil yalçın 05379477131)

Esabil Merhaba, adana MT'de ki çoğu kişi biliyor bir motor aradığımı fiyatta anlaşabilirsek almayı düşünebilirim bayram sonrasında haberleşebiliriz şimdi Adana dışındayım.

Bu arada herkese mutlu bayramlar diliyorum.

Merhaba dostlar
Tüm Adana MT ailesinin bayramı kutlu olsun. Sağlıkla, sevdiklerimizle daha nice bayramlara inşallah...
Yarınki toplantıya gelebilecek arkadaşlar var ise benim gibi hiç bir yere kaçamamış ben orada olacağım kısmetse görüşürüz.

günaydın adana mt
herkese iyi bayramlar
akşam toplantıya burda olan arkadaşları bekliyoruz

iyi akşamlar adana mt
yeni motosiklet alacağımdan dolayı motosikletim satılıktır
ilgilenen arkadaşlar yamaha bayi biberoğlu motorda görebilir
yamaha 2003 fazer

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.nin rüzgar sevdalıları.:)çok şükür geziden kazasız belasız döndük.bugün vakit bulabilirsem fotoları yayınlarım.hepimize iyi bir hafta olsun.

Günaydın AdanaMt. Geziden gelenler hoş geldiniz :rendeer: Herkese sağlıklı ve hayrlı kazançları olan bir hafta geçirmesini diliyorum

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar,akşamki tatlılar için ahmet abiye teşekkürler,kazasız belasız binmesi dileklerimle.

:rendeer:hayırlı olsun ahmedim allah kaza bela göstermesin.
tatlı içinde kesene bereket.allaha emanet ol.:rendeer:

Ahmet abi Allah ağız tadıyla binmeni, güzel yollar yapmanı ve güzel anılar biriktirmeni nasip etsin inşallah. Kesene bereket olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar