Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
:rendeer:bi günaydın,da benden işiniz rast gitsin.:rendeer:
:lus1::farugum hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.:lus1::::facepalm1::bide sorusu olan arkadaşlar
çarşamba toplantılarını ihmal etmezlerse olaylara daha hakim olurlar diye düşünüyorum.::facepalm1::
allaha emanet olunuz can dostlar.:jocolor:
DUYURU
arkadaşlar murat hoca,yaklaşık 1 saat önce yeni sanayi sitesinin orada kaza geçirmiştir.son gelen bilgiye göre sağ ayak kırıkmış.ararsanız ulaşamazsınız tel.i benim burada.bilginize.
DUYURU
arkadaşlar murat hoca,yaklaşık 1 saat önce yeni sanayi sitesinin orada kaza geçirmiştir.son gelen bilgiye göre sağ ayak kırıkmış.ararsanız ulaşamazsınız tel.i benim burada.bilginize.
SON DURUM
murat hoca şuan AŞKIM TÜFEKÇİ(eski adıyla SSK) hastanesinde ameliyat oluyor.durumu iyi değil.sağ ayakta çoklu kırık,sağ daha önce kırılan omuzu tekrar kırılmış,sağ kaburga tarafında doku yırtılması varmış dikilmiş.bilinci yerinde,telefonunu gönderdim.aniden önüne bir araç çıkıyor,murat hocaya çarpıyor,o da gidiyor bir başka arabaya çarpıyor şeklinde duydum.
Allah acil şifalar versin.
Şimdi hastahanedeki arkadaşlar ile görüştüm.
kan ve diğer değerlerindeki dengesizlikler ve iç kanama risk nedeni ile ameliyata alamıyorlar.
Muhtemelen bu gece müşaade altında (Ortopedi yoğun bakım) tutulup, yarın ameliyet söz konusu.
Allah yardımcısı olsun.
Şimdi hastaneden çıkıyorum. Kaburga kemiğinin batmasından dolayı bu gece müşahade altında tutulup ( iç kanama riskinden dolayı ) yarın sabah ameliyata alınacak. Durumu iyi ( ağrısı var tabiki doğal olarak ), beklenmedik bir durumu yok şimdilik
::stretche evet dostlar şükür hayati tehlike yok ama kırık çok allahın yardımıyla murat hocam bunuda atlatacaktır dualarımız onunla acil şifalar diliyoruz yarın ameliyat olsun daha iyi olacaktır.hepimizi allah kazadan beladan korusun.saglıgınız sıhhatiniz daim olsun.:cat:
Mert'ten murat hocanın haberini aldım çok üzüldüm.
Allahdan acil şifalar diliyorum. en kısa zamanda daha sağlıklı bir şekilde aramızda olması dileğiyle.
Gelişmeleri buradan paylaşırsanız çok sevinirim.
Tüm dostlara kazasız belasız sağlıklı günler dilerim.
Sabah kötü haberle çok sıkıldım ama çok şükür hayati tehlikesi yokmuş allahım acil şifalar versin rabbim cümlemizi kazadan korusun her nusibet bir nasihat sözüyle dikkat etmemiz gerkiyor kazasız belasız günler hepimizin olsun...