[Adana - MT]

Hoşgeldiniz. Güzel geçmesine sevindim. Bidahaki sefere inşallah.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------

www.bikerenews.com sitesinde okuduğum bir haberdir bu.
Büyük Britanya'da yapılan bir araştırmada motorsiklet renklerine göre sürücülerinin kişilik tipi tahmin edilmiş.
Renklere göre de bir analiz yapılmış;

Siyah motosiklet saldırgan bir kişiliği veya bir yabancı ya da asi birisini göstermektedir.
Gümüş motosiklet, serin sakin ve biraz uzak birisini göstermektedir.
Yeşil motosiklet genellikle histerik eğilimlere sahip kişiler tarafından seçilebilir.
Sarı motosiklet idealist ve yenilik seven bir kişi anlamına gelir.
Mavi motosiklet daha içe dönük yansıtıcı ve tedbirli sürücü tarafından seçilir.
Gri motosiklet, sakin ağırbaşlı ve işlerini adanmış olanların temsil eder.
Kırmızı motosiklet lezzet, enerji dolu olanlar göstermek ve sürücü ve hareket düşünenler ve hızlı bir şekilde konuşun.
Pembe motosiklet, nazik sevgi dolu ve şefkatli sürücüler tarafından seçilir.
Beyaz motosiklet durumu arayan dışa dönük sürücüler temsil eder.
Krem motosiklet kazasına karışan ve kendi kendine yeten ve kontrollü sahipleri göstermek üzere en az muhtemeldir.

Arkadaşlar,
Güzel bir hafta sonu ve kamp oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Kampta olmayı arzu edipte gelemeyen tüm dostların kulaklarını çınlattık.
Keşke onlarda olsaydı. Ayrıca yatılı olmasada bizleri kampta
Ziyarete gelen gece gündüz bizleri misafirsiz bırakmayan tüm
Dostlara teşekkürler.
Ortam ve yenilen içilenlerin etkisi ile olaki sürçü lisan ettiysek af ola.

F10

Dün öğlen Tekir'e gelmiştim ancak evin işleri bitseydi yanınıza uğrayıp tanışmak istiyordum başka zamana kısmetmiş :) Ara ara baya yağmur yağdı, Karboğazında ıslanmamışsınızdır umarım :)

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar,iyi bir hafta olsun.:)
hafta sonu kampımıza katılan tüm arkadaşlarıma,emeği geçen(özellikle de edip kardeşime),bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize teşekkür ederim.:rendeer:

:thumleft:günaydın dostlar.yeni bir hafta başlıyor kazasız belasız sıhhatli ve bol kazançlı
dilegiyle hepinize kolay gelsin.:thumleft:

Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı haftalar olsun inşallah.:cherry:
Cumartesi,pazar kızımın sınavı dolayısıyla kampa katılamadım.
Ama çok güzel geçtiğine eminim bu kadar güzel insanın bir araya gelmesi elbette kamp mükemmel olacak demektir.:cat:
Tekerinize taş deymesin,allah kaza bela vermesin.Nice güzel kamplara inşallah.:thumleft:
Aslında ben ve kızım sınav sonrası gezmek amaçlı o tarafa geldik,gülek te yemek yedik,telefon çekmediği için sizleri arayamadık sonra dönüşte yanımızdan geçtiniz ama motorum biraz gölgede idi bizleri farketmediniz.:cherry:

kazasız belasız dönmeniz iyi olmuş gönül dostları istedi amma sebepler izin vermedi sağlık olsun bidahakine inşallah hayırlı bereketli haftalar olsun cümlemize..

selam arkadaslar hafda sonu cok güzel bir kamp yapdık emegi geçen pişiren tavayı getiren kahve pişiren ben içmesemde yemek yapan bulaşıgı yıkayan su tasıyan edip abinin çadırındaki mezeyi hazırlayan herkese çok teşekkür ederim. iyiki varsınız.

iyi bir hafda dilerim

Herkese iyi günler olsun.Hafta sonu gerçekleştirdiğimiz etkinlik bir harika idi herkese çok teşekkür ederim.En kısa zamanda tekrarlamak dileği ile sevgi ve saygılar :)

:thumleft:hayırlı günler demir atlı şovalyeler.allaha emanet olun.kendinize iyi bakın.:thumleft:

Herkese günaydınlar. Ceyhanda olmamdan dolayı toplantıya katılamıyorum. Herkese selamlar ve saygılar.

merhaba sevgili arkadaşlar.
akşam toplantıya katılamıyacagım.
katılan arkadaşlara keyifli sohbetler diliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar