[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
BİLGİLENDİRME
yarın akşam toplantıda kararlaştıracağız ama,edipin dediği gibi mesafenin yakın olması ve yerin herkes tarafından bilinmesi bir avantaj.malum c.tesi herkesin çıkış saati iş durumundan dolayı uymayabilir.yani toplu bir çıkış olmayabilir.ben,gürsel,mehmet,edip belki fatih abi,benim buradan saat 13.00-14.00 gibi çıkış yapmayı düşünüyoruz.yol taş çatlasın 45 dk.sürer.isteyen istediği saatte çıkıp gelebilir.yiyecek konusu ekonomik/pratik olması açısından yarın akşam konuşulacak.tahminen yine sucuk,kıyma alınıp köydeki fırında pide vs.şeklinde düşünülüyor.yine de fikirleri konuşuruz.

herkese hayırlı haftalar dilerim:rendeer:boracığım bu hafta kıl çadırı organizasyonum var.çatışmazsa sevinirim.aksi olursa yapacak bişey yok hayırlısı cnm:cat:
Uzun süredir foruma bakmıyordum. Bazı şeyler değişmiş ama sanırım bazı şeyler hiç değişmeyecek. Muzaffer abi ve kıl çadırı organizasyonları :)

Arkadaslar bilgilendirme
2gun Önce yumurtalık a gidip geldim yolda bozuk deyil ama yol calismasi var yol bolunuyor ara ara dikkat bazendedaraloyor tek yola dusuyor

Iyi akşamlar arkadaslar kampa cumartesi il disinda olcagimdan dolayi katilamayagim ancak cumartesi 8 gibi ugrayabilirim pazar sabah ise adanada hakemlik gorevim var.simdiden iyi eğlenceler.

Selam dostlar saat 16:00-16:30 arası motosikletin taliplisi bakmaya gelecek olursa yarın benim kınalı gidebilir nasipse :salut:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------

Yine güzel ve sohbeti bol bir toplantıydı. Katılan herkesin ayağına diline sağlık. Gelmeyenleri de haftaya bekliyorus :rendeer:

Hayirli sabahlar arkadaslar,
Güzel, sorunsuz, mutlu bir gün dilerim.
Sizin ve değerli ailenizin Mubarek Regaip Kandinlini kutlar,
Türk İslam alemi için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan
Niyaz ederim. Geceniz kutlu, dualarınız kabul olsun.

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.akşamki toplantımız her zamanki gibi harikaydı,katılan arkadaşlarıma teşekkürler.katılamayanları da gözlerimiz aradı.
hepinizin kandilini kutlarım.
KAMP İLE İLGİLİ DUYURU
ÇIKIŞ benim orada (BİBEROĞLU YAMAHA) saat 13.00 gibi toplanmaya başlayacağız.tahminen 14.00 gibi de hareket ederiz.dün akşam yiyecekler ve malzemelerle ilgili görevlendirme yapıldı,herşey ayarlandı.YEMEK ÜSTADLARIMIZ;hüseyin dayı ve edip kardeşimiz.sadece herkes kendi tabak,çatal ve içeceğini getirecek.

Günaydın herkese
Regayip kan diliniz kutlu olsun
Hafda sonu kampa gidecek olan arkadaslara iyi eglenceler

:rendeer:günaydın dostlar.tüm motor sevdalılarının ve ailelerinin regaip kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
duyuru
şimdi aldığım habere göre dün akşam hüseyin dayı,ayağını sakatlamış.söylediğine göre;aşil tendonu kopmuş.doktorların dediğine göre acil ameliyat olması gerekiyormuş.bakalım bugün murat hoca ve ben ilgileneceğiz.bazı arkadaşlarıma işimiz düşecek.kendisine buradan geçmiş olsun diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar