[Adana - MT]

Hayırlı sabahlar,
Hayırlı haftalar Adana Mt.

Edip, Allah hayırlıarınızı ve dualarınızı kabul etsin.

Günaydın Adana Mt ailesi herkese mutlu bir hafta diliyorum. Bora başkanım bu arada motosiklet için denizliden Okay diye bir arkadaş aradı senide tanıyormuş ıspartada gorusmussunuz sanırım selamı vardı :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
evet ahmet az önce aradı,görüştük.EĞİRDİR FESTİVALİNDE beraberdik.senin motoru sordu,OK verdim.kredi işini halledip gelecekmiş.

ÖNERİLERİ BEKLİYORUZ
arkadaşlar,çok önceden kararlaştırdığımız Z.BELİ/YUMURTALIK kampımızı,bu hafta c.tesi/pazar mı,yoksa,bir sonraki hafta c.tesi/pazar mı yapalım?ne dersiniz?

:flower:başkan bu cumartesi pazar hava iyi önümüzdeki hafta yagmurlu siz bilirsiniz.:farao:
ve öbür cumartesi 33 pazar 23,e düşüyor.

Son düzenleme:
Bora başkanım,
Yeşilovacık' ta kamp yapmaktan bahsediyordunuz.
Yumurtalıkta mı karar kılındı.

herkese hayırlı haftalar dilerim:rendeer:boracığım bu hafta kıl çadırı organizasyonum var.çatışmazsa sevinirim.aksi olursa yapacak bişey yok hayırlısı cnm:cat:

Adana İl Temsilcisi
Bora başkanım,Yeşilovacık' ta kamp yapmaktan bahsediyordunuz.Yumurtalıkta mı karar kılındı.
hayır yumurtalıktaki yere aylar önce daha ilk gittiğimizde kararlaştırılmıştı.2.kamp kısmetse KARBOĞAZI'nda olacak.

boracığım bu hafta kıl çadırı organizasyonum var.çatışmazsa sevinirim.aksi olursa yapacak bişey yok hayırlısı cnm:cat:

eee iyi o zaman kesin bu hafta gidiyoruz :p

eee iyi o zaman kesin bu hafta gidiyoruz :p[/QUOTE]
sıkıntı yok olmazsa bu haftada böyle olsun:bounce:

Merhaba sevgili arkadaşlar,
Dua mıza Allah kabul etsin diyen tüm dostların duaları kabul olsun inşaallah.:rendeer:
Kamp için ben de bu hafta sonu uygun olacam haftaya kalırsa benim gelişim sallantıda.
Kamp yeri için de Yumurtalık gayet güzel yakın oluşu çok iyi, toplu gidilmesede cumartesi
işi biten yola çıkar gelir çok da güzel olur diye düşünüyorum.
Mesela ben saat 13.00--14.00 gibi çıkabilirim.

Hayırlı sabahlar,
Herşey gönlünüzce olsun.
Kampa yatılı gelemesemde
Cumartesi Çay içmeye gelir,
Akşam dönerim diye plan yapıyorum

::157::::157::günaydın dostlar. yusufum istersen yatılıda gelebilirsin.başımızın üstünde yerin var.::haapppy:

Fatih abim,
Yatılı gelmeme engel olan başınızın üzerinde yer yokluğundan değil.
Cumartesi akşam evde olmam gerektiğinden kaynaklanıyor. Yinede gönül zenginliğin ve samimi teklifin için teşekkürler abim.

Günaydın adana,
herkeze güneşli günler
Bora abi beni yaz kampa gelenlerin içine

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar