[Adana - MT]

Günaydın Üstadlar. Ehliyet bugün de yalan oldu sabah 7:30 da trafiğe gittim 500 kişi sıraya girmişti bile, ama şunu da öğrendim buradan almak zorunda değilmişiz türkiyenin her yerinden alabilirmişiz ilçelerin yoğunluğu az olur dedi polis bakalım bugün şansımı başka bir yerde deneyeceğim.

Günaydın Üstadlar. Ehliyet bugün de yalan oldu sabah 7:30 da trafiğe gittim 500 kişi sıraya girmişti bile, ama şunu da öğrendim buradan almak zorunda değilmişiz türkiyenin her yerinden alabilirmişiz ilçelerin yoğunluğu az olur dedi polis bakalım bugün şansımı başka bir yerde deneyeceğim.

Aynen öyle :) Istanbul 'da olsakta gönlümüz Adana 'da ...

Merhaba dostlar!
Fatih abim kayış attığımız falan yok, gerçi geçen gezide zincir gevşemiş ama o kayış atmak sayılmaz :)
Oğlumla c.tesi biraz ıslandık, o da gece ateş ve öksürük yaptı bırakamadım ... inş. daha çok gezeriz sen canını sıkma.

Merhaba dostlar!
Fatih abim kayış attığımız falan yok, gerçi geçen gezide zincir gevşemiş ama o kayış atmak sayılmaz :)
Oğlumla c.tesi biraz ıslandık, o da gece ateş ve öksürük yaptı bırakamadım ... inş. daha çok gezeriz sen canını sıkma.

::friends:::friends:recebim can dostlar her zaman aranır.anladın sen onu.yegenimede geçmiş olsun acil şifalar dilerim.::friends:::friends:

Recep Abi çok geçmiş olsun.

Bu arada Adana mt nin en eskisi benmişim haberim yok. :thumleft: böylece iki ayrı hesabım olmuş oldu.

Ahmedim; motorla ilgili bir sıkıntı yok. sadece tarzımı bulmaya çalışıyorum. Motorum duruyor daha satılmadı. :cat:

İyi geceler millet,
Yoğun bir seyahat haftası geçiriyorum.
Yarın akşam için şimdiden bol sohbetler
Diliyorum.
Recep, cumartesi ben sana bu delikanlı üşürmesin hasta
Olur dedim, keşke haklı çıkmasaydım.
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

Recep abi çok geçmiş olsun.

Ozanım senin bu tarzını masaya mı yatırsak çarşamba günü :pl:

Herkese günaydınlar. Akşama görüşmek dileği ile.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:35 ----------

Recep abi çok geçmiş olsun.

Ozanım senin bu tarzını masaya mı yatırsak çarşamba günü :pl:

Ahmedim akşam gel. Sohbetini özledim.

Tamam o zaman ben 19:30 civarı orada olurum kardeşim. Biraz erken gidip önden yer kapim :p

İyi geceler arkadaşlar,
Malatya' dan selamlar,
Keyifli geçtiğinden emin olduğum bir toplantıya daha katılamamakla beraber,
muhabbetinizin daim olmasını dilerim.
:king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar