[Adana - MT]

Gunaydin dostlar...hayirli isler...:rendeer:

Keyifli ve katilimi bol bir toplantiydi.Murat hoca fotolar icin tesekkurler...:rendeer:Yusuf abi kolay gelsin,seni de en kisa zamanda toplantilarda ve pistlerde gormek uzere...:cat:

Ayrica Recep Albayima ve ailesine bassagligi,geride kalanlara sabir diliyorum...

Herkese günaydınlar...

Recep Albayım başınız sagolsun ,
Allah Rahmet eylesin diyor, geride kalanlara ise Allah başka acı göstermesin ve de sabırlar versin diyorum...

Adana İl Temsilcisi
KAMP İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

17.10.2013 tarihinde (bayramın 3. günü sabah)
BULUŞMA YERİ:MOLA TESİSLERİ
BULUŞMA SAATİ:8.30
KESİN HAREKET SAATİ:9.00
MESAFE:ADANA-YEŞİLOVACIK:203 KM.GİDİŞ.
YOL:taşucuna kadar düz,ondan sonra bol virajlı.
Yiyecekleri buradan 200 km.taşımamak için,oradan temin etmek istiyoruz.yiyecekler ortak,içecekler şahsa ait olacaktır.

Arkadaşlar,
-kamp bedeli çadırbaşı günlük 12 tl.istedi,daha sonra 10 tl.ye düşürüldü.orada ne olur bilinmez,icabına bakılacak.:wiinkk:
-gece aydınlanma için ışıldağı olanlar getirirse iyi olur.
-gece,özellikle de sabaha karşı soğuk olacağı için,uyku tulumu/kalın giysi ve battaniye almayı unutmayın.
-malum kurban bayramı olduğu için ET getirebilinirse iyi olur.(bari o bedavaya gelsin):wiinkk:
-yerde oturma keyfi için,yaygı/savan türü bir şeyler alınırsa iyi olur.
-kampın denizi mavi bayraklı olup,bol balık tutulabildiği bilgisi geldi.ilgilenenlere…(olta vs.)
-2 gece kalmayı planlıyoruz.

Belki daha sonra bize katılacak arkadaşlar için:
Yeşilovacık beldesi (silifke’den 45 km.sonra,Yeşilovacık beldesini 2 km.geçince solda/deniz tarafında kamp tabelası varmış.)

Bildiğim kadarıyla liste şöyle:
1-ben
2-fatih abi ve rezidansı:mrgreen:
3-edip
4-ybr yusuf,ibrahim ve oğlu
5-gürsel ve mehmet
6-ceyhan’dan burak hoca ve MP3’ü:p
7-gökmen
8-ümit ve dalış takımları:p
9-
10-

qupd.png

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
FLAŞ FLAŞ FLAŞ

arkadaşlar,az önce fatih abi aradı.artık CBF 1000 F sahibi.kazasız-belasız güle güle kullansın.:cat:darısı da benim gibi hayal edenlere olsun.

Muzaffer Abinin oradaki siyah cbfi mi acaba?
Güle güle kullan Fatih Abi:):) Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin. :thumleft:

Son düzenleme:
Desene grubumuzda 4 tane CBF1000 oldu, yaşasın :flower: yakında fazerrrr kalmayacak hepsini CBF1000 yapacam :mrgreen: fatih abi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan allah kaza bela vermesin :rendeer: Resim rica edim...:wiinkk:

Hayırlı uğurlu olsun fatih abi. Ama bir 2-3 ay sabretseydin motorunu fazla uzağa satmıcaktın abi :queen: Latife ediyorum abim. GÜle güle kullan kazasız belasız

Sevgili arkadaşlar işlerin yoğunluğu nedeni ile bu gün ancak bu saatte bakabildim siteye.

Öncelik le RECEP ALBAYIM başınız sağolsun ALLAH geride kalanlara uzun ömür versin. Mekanı CENNET olsun.

Fatih abi en sonun da muradına erdin sen de güle güle bin motoruna Allah kaza bela vermesin seni hep
başımız da görelim.:rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:36 ----------

Murat hocam resimler çok güzel eline sağlık ama bizim taraf biraz duman altımı olmuş ne?:cherry:

Hayırlı uğurlu olsun yeni motor alanlara.Bende 2004 2006 arası 600f arıyorum:cat:

Iyi aksamlar dostlar!
Amca oglunu 38 yasinda kanser denen illet sebebiyle bugun oglen topraga verdik. Allah sabrini versin. Herkese tesekkurler...

İyı akşamlar...

Albayım tekrar basınız saolsun,kalanlara sabır diliyorum...Bu illeti iyi bilirim...

Fatih abi süpersin...bu ne hız böyle...:cat:cbf ten olsa gerek...:mrgreen: Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız sürüşler diliyorum,tekerine taş değmesin...:thumleft:

iyi akşamlar adana mt
recep abi başınız sağolsun geride kalanlara sabır versin
fatih abi motorun hayırlı olsun

Fatih Abi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binersin inşallah,tekerine daş değmesin hiç :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar