[Adana - MT]

tuc

fatih abi geçmiş olsun şifalar diliyorum.
yusuf abi gene gelmedi resimler sen iyisi mi gezi sayfasına büyük boyutlarda yükle ya da facebook'a felan yolla birşey yap gelmiyor bu mail, mail adresime :pr:

Adana İl Temsilcisi
Son düzenleme:
günaydın AdanaMT,mutlu günler olsun :rendeer: Bora Abi farketmez yaaaa,parçalar gelsinde alırız nasıl olsa motoru birgün :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:06 ----------

kask takmak önemli cidden :thumleft:

::157::::157::::157::tüm dostlara günaydın.geçmiş olsun dileginde bulunan canlarada teşekkür ederim rabbim ayagınıza taş,başınıza yaş deydirmesin.bu hava degişikliginde dikkatli olun.saglıcakla kalın.::igne::::igne::::igne::

Günaydın gençler ve kendini genç hissedenler :mrgreen: :rendeer:

Arkadaşlar Kurban geldi çattı kapıya, bana kurban alabileceğim ve aynı yerde kestirebileceğim temiz bir yer önerebileceğiniz bir yer varmı?

Adana İl Temsilcisi
KAMP YERİ KEŞİF ÖNERİSİ
bayramda yapacağımız kampla ilgili olarak;
-genel istek deniz kenarı olması ama yumurtalık gibi yakın mesafe olmaması.o halde;
bu pazar,gökmen kardeşimizin önderliğinde,gönüllülerden oluşan,boğsak ve devamı sahilde,ücretsiz ve rahat edebileceğimiz kamp yeri keşfi için,bir gurup oluşturup,şimdiden yer belirlememiz lazım diye düşünüyorum.bu bayram,kurban bayramı olduğu için,piknik alanları kalabalık olacaktır. zaman kalmadı.ne dersiniz?

KAMP YERİ KEŞİF ÖNERİSİ
-genel istek deniz kenarı olması ama yumurtalık gibi yakın mesafe olmaması.o halde;
bu pazar,gökmen kardeşimizin önderliğinde,gönüllülerden oluşan,boğsak ve devamı sahilde,ücretsiz ve rahat edebileceğimiz kamp yeri keşfi için,bir gurup oluşturup,şimdiden yer belirlememiz lazım diye düşünüyorum.bu bayram,kurban bayramı olduğu için,piknik alanları kalabalık olacaktır. zaman kalmadı.ne dersiniz?

İskenderun arsuz tarafı niçin hiç düşünülmüyor :silent: veya Antakyada ballıözümü vardı, orasıda çok güzel görünüyordu, sıtkı başkanımın son durumunu öğrenip gidilebilir diye düşünüyorum :wiinkk:

Son düzenleme:
KAMP YERİ KEŞİF ÖNERİSİ

bende gelirim

Gunaydin dostlar,hayirli isler iyi haftalar...:rendeer:Hasta olan abilerimize-kardeslerimize acil sifalar diliyorum:rendeer:Malum bu hava degisiklikleri hepimizi -dolayli ya da dolaysiz- bir sekilde etkiledi.:salut:

KAMP YERİ KEŞİF ÖNERİSİ

Baskanim, ben buyuk ihtimal cuma veya c.tesi Mersin- Erdemli deki yazliga gececegim...Kesif gezisi icin hafta sonu bir organizasyon yapilirsa seve seve oradan katilabilirim...Iskenderun-gerek kesif gezisi gerekse kamp alternatifi acisindan- benim icin biraz ters olabilir...Ama son karar o yonde olursa saygi duyarim tabii ki.:cat:Bana gore program yapilmasini asla istemem...:)Ayrica baskanim bu havalar da bayagi bi soguk gidiyor bu arada...Kamp olayini dagdan denize tasidik ama boyle giderse nasil olacak bilmiyorum...:silent:Olmadi yarin masaya bir yatiralim...:mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------

Bu arada yeni tabelaniz hayirli ugurlu olsun...

)Ayrica baskanim bu havalar da bayagi bi soguk gidiyor bu arada...Kamp olayini dagdan denize tasidik ama boyle giderse nasil olacak bilmiyorum...:silent:Olmadi yarin masaya bir yatiralim...:mrgreen:.

Biz ne soğuklarda kamp yaptık, şimdikide soğukmu peh :santa: iki lastik fazla yakınca samanlık seyran olur :cat:

Boyanmış motorun Rodajı zor oluyor, en az 1000 km motora sinek ve böcek yapışmaması lazım o yüzden 1. vitesi geçemezsin :p bence biraz şehir içinde takıl boğsak tarafına gidersen motorun heryerine sinek böcek yapışacak :mrgreen:

ozaman gelmeyeyim ben,öyle birşey olursa kalbim dayanmaz :santa:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar