[Adana - MT]

tekrar düzeltilmiştir.

O RH (+):koluman muzaffer,bora,banat yusuf,kenan(kozan),fuat,edip,taha(kozan),şenol şener,

0 RH (-):ahmet(sailor),

A RH (+):fatih abi,ybr yusuf,ozan,murat hoca,recep albay,doğan,ali komser,

A RH (-):abdullah,

B RH (+):gökmen,ahmet hüdürefe,er6 fuat,onurcan,

B RH (-):

AB RH (+):bahadır,arallara(isminizi bilmediğimden)

AB RH (-)

arkadaşlarımızın kan gruplarını çıkartalım dedik,ALLAH lazım etmesin.belki bir bağış organizasyonu da olacak.malum insani bir görev,hepimize birgün lazım olabilir.(bu arada,yazılarımızı küçük harfle yazalım lütfen),

İsmim aral. Başkası daha önce sahiplenince bir de tersten yazdım:)

Adana İl Temsilcisi
teşekkürler aral kardeş.:cat:

tekrar düzeltilmiştir.

O RH (+):koluman muzaffer,bora,banat yusuf,kenan(kozan),fuat,edip,taha(kozan),şenol şener,

0 RH (-):ahmet(sailor),

A RH (+):fatih abi,ybr yusuf,ozan,murat hoca,recep albay,doğan,ali komser,

A RH (-):abdullah,

B RH (+):gökmen,ahmet hüdürefe,er6 fuat,onurcan,

B RH (-):

AB RH (+):bahadır,aral,

AB RH (-)

arkadaşlar,bir bilgi:mümkünse alıntıları azaltıp,onun yerine,şahsın ismine yazılarımızı yazarsak sayfada yazı kirliliği olmayacaktır.teşekkürler.

Dolmuşcu dikkat etsin :cherry: Sabancı camisinin oradaki trafiği çekemem şimdi motorla :cherry:

Evet dostlar akşam toplantıdan önce akşam yemeği olarak sucuklu yumurta ikram edebilirim. :cherry: Misafir kabul edebilirim toplantıya kadar :queen:(yoksa yumurtalı sucuk mu olucaktı :p )

arkadeşler malisef ben gelemiyeceğim için artık tatlı merasimi sadece ben gelince olecek.çünki bu kararı almamı bazı kişiler zorladı zaten buğünkü toplantıda tatlı getirecekler sizlere ileteceklerdir .heppinizi öpyorrummm...gökmen,,,serdar,,ali,,,oğuz kişiler benden direktif bekliyor.gökmen haricindeki 3,şahıs yeni guruba katılacaklardırrrrr...okadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar