[Adana - MT]

sevinirim murat hocam sizleri görmekten.:cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:53 ----------

bora abi yarın sabah namazını müteakip "günaydın" diyeceğim...:pr:

Adana İl Temsilcisi
kardeş,çook gezdik çoooooook.inan bizler de o gezileri ve o günleri arıyoruz.

Merhaba arkadaşlar,
hayırlı şler, aşırı yoğunluktan siteye dahi giremiyorum.
Fırsat buldukça gezilerinizi keyifle takip ediyorum.
Bu arada telefonum çöktü, ezbere bildiğim bir kaç numara hariç
tüm fihristimi kaybettim. Ulaşmam gerekse dahi sizlere ulamakta güçlük çekeceğim.
hadi hayırlısı. Dün gece Adana' ya döndüm. İnşallah akşam toplantıya katılacağım.
Hepinizi çok özledim. Görüşebilmek dileği ile.

Bora Abi sabah sabah moralimi bozdun ya,işten çıkıp gidesim geldi :mrgreen: fotolarda gidilen yerlerde süper...sezon bitmeden bir deniz organizasyonu yapsanızda gitsek beraber :flower:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:45 ----------

Günaydın dostlarım :rendeer:

Biri GEZİ mi dedi :mrgreen:

Muzaffer Abi yap bir organizasyon :queen:

Adana İl Temsilcisi
deniz organizasyonu için ninja muzaffere müracaat et diyecem ama o da kendi istediği zaman değil...:p

Deniz organizasyonu Kışın güzel oluyor :wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------

Mustafa, birdahaki sefer motorunu başkalarına yitirirsin, bak elin adamından örnek al :mrgreen:

abi azimliler ama bilinçsiz itiyorlar. soldaki plakalığı kıracak nerdeyse. biz bunlardan narin ittik mustafanın motoru :mrgreen:

abi azimliler ama bilinçsiz itiyorlar. soldaki plakalığı kıracak nerdeyse. biz bunlardan narin ittik mustafanın motoru :mrgreen:

Şahsen plakalığı kırsa o kızın ağzını burnunu kırardım. Ama kadına şiddete karşı olduğumdan orada bırakırdım :queen: Artık İstanbul' nerden gidilir ağalar olayına dönerdi :queen: Link atmayım şimdi uyarı alırık :p

tuc

artık öğrencilik günlerim başladığı için yakın geziler tercih edilmesi taraftarıyım ben.malum yakıtı fazla tüketen bir motor kullanıyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar