[Adana - MT]

Gezi de son olarak Adana ya vardığın da motor sorun çıkartmamış diye söylemişti birisi. Her bastığında marş almış motor. Ama kendisini burada göremedim. Son durum ne bilmiyorum abi

Herkese güzel günler diliyorum arkadaşlar... Kokusuna kurban günlerden birindeyiz :)

herkese günaydınlar.
Ahmet abi birşey yakmamış motor ya o kadar bastık ettik kozana gelince ağzına kadar doldurdum 95-100 tl yakmış 495 km ye :)

Tahacım bence birşey yakmış motor :) moralini bozmak gibi olmasın ama 650 cc olan motorum şehir içi 25 kuruş şehir dışı 200 kuruş yakıyor...
fakat son benzin zammından sonra bunu söyleyebilmek daha ne kadar sürecektir bilemiyorum :) O yüzden moralini boşver bozma :p

A aaaaaaa... Taha ben de o kadar yaktım normaldir... Mola da doldurdum gittik geldik 15 lt. yakmış 250 km ye...

Taha aynı motora biniyoruz gittiğimiz yol aynı ama benim iki katımı yakmışsın dostum. sana biz 125lik alalım. böyle ayın sonunu getiremezsin)

Arkadaşlar Taha arkadaşımızın motosikleti aşırı benzin tüketiyor diye bunu burada dile getirip onu üzmeyelim :cherry: :mrgreen:

Taha yakında Gürcistan a gider gibime geliyor ( nede olsa orada benzin 2.30 tl :pl::queen:) Ne çektin be Taha :queen:

tuc

yalnız abilerim şöyle bir durum var sürekli son gaz gittiğim için fazla yakmış olsun canı sağolsun yavaş gidincede yakmıyor motor morali bozmaya gerek yok forever cbr 250 :)

yalnız abilerim şöyle bir durum var sürekli son gaz gittiğim için fazla yakmış olsun canı sağolsun yavaş gidincede yakmıyor motor morali bozmaya gerek yok forever cbr 250 :)

Sen motorunla ölümüne kankayık moduna girmişsin zaten Taha. Önemli olan da bu zaten motorunu benimsemen:cherry:

tuc

Sen motorunla ölümüne kankayık moduna girmişsin zaten Taha. Önemli olan da bu zaten motorunu benimsemen:cherry:

abi sürüşümü gördün bu sefer fazla yakmış olabilir diğer gezide öyle bir ekonomi yaptırcam ki şaşırcaksınız hepiniz o zamanda ben size dicem sizin motor çok yakıyor benim motora ip bağlayıp sizin motorları çekelim diye :D

abi sürüşümü gördün bu sefer fazla yakmış olabilir diğer gezide öyle bir ekonomi yaptırcam ki şaşırcaksınız hepiniz o zamanda ben size dicem sizin motor çok yakıyor benim motora ip bağlayıp sizin motorları çekelim diye :D

Taha sen duramazsın. kapmışın hastalığı )

Taha sana şunu sormayı unuttum içimde kaldı sen burda bana böyle bi hareket yaptın ne dedin hiç bişi anlamadım bastım gittim burda birisi bizi sollamıştı onumu işaret ettin naptın

265Ef.jpg

Öyle bir durum olmaması için elimden geleni yaparım taha.Gerekirse yokuş aşağı kontağı kapatırım her yolu denerim :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar