[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,ciğerci rezervasyonu tamamdır.bir-iki iştah açıcı foto koyalım.
wKOpD.jpg
xkS1y.jpg
mb6CG.jpg

yarın yola çıkacak arkadaşlarıma hayırlı yolculuklar diliyorum sag salim dönmenizi diliyorum.ammmaaaaa başkan resim atmış bu sofra bırakıp gidilirmi takdir sizin canlar neyse yerinize ben yerim merak etmeyin..:flower::queen::flower:

Başkanım bu görüntüleri görünce insanın iştahı kabarıyor:pale:
malesef aranızda olamıyacam sabah Eskişehir yolcusuyum bende birdaha ki gezide acısını çıkarırım artık.:pr:

Ahmet abi birdaha ki sefere sizlerle daha uzun ve güzel geziler yaparız inşallah. Bak biz de eskişehire gelemiyoruz abi :cherry:

Ahmet abi birdaha ki sefere sizlerle daha uzun ve güzel geziler yaparız inşallah. Bak biz de eskişehire gelemiyoruz abi :cherry:

Ahmetçiğim aslında şu sıcaklar biraz geçsin daha rahat geziler düzenlenir bu sene son festival bende manavgata katılamadım bunu kaçırmak istemedim. önümüzdeki dönemlerde daha fazla geziler düzenlenir hep beraber çok zevkli oluyor.

Ahmetçiğim aslında şu sıcaklar biraz geçsin daha rahat geziler düzenlenir bu sene son festival bende manavgata katılamadım bunu kaçırmak istemedim. önümüzdeki dönemlerde daha fazla geziler düzenlenir hep beraber çok zevkli oluyor.

Aynen katılıyorum abi. Havaların ısınması bize yaramadı. İzinler festivaller derken sanırım ilkbahar ve sonbahar en güzel zamanlar yağış olmadığı sürece:cherry:

Ben de şimdi yaptım yüklemeyi...:queen:
Ciğerci ciğerlerime şimdiden afiyet olsun. :thumleft:

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.
I82v.jpg

Başkanım bu görüntüleri görünce insanın iştahı kabarıyor:pale:
malesef aranızda olamıyacam sabah Eskişehir yolcusuyum bende birdaha ki gezide acısını çıkarırım artık.:pr:
sağlık olsun,hepinizin yolu açık olsun,sağ salim gidin-eğlenin-dönün.:king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar