[Adana - MT]

Merhaba arkadaşlar,
Hafta sonu başlayan yoğunluk sonrası
bu hafta doğu seyahatim ve yarın ile başlayıp bu hafta sonunuda içine alan merkez toplantısı nedeni ile
siteye giremedim. Hepinize selam olsun.:flower:

Bu arada Ahmet motorun bir kez daha hayırlı olsun. Tatlısını kaçırdık yiyenlere afiyet olsun.:rendeer:
Bora başkanım iş başı yapmana sevindim yeniden hayırlı olsun.:cat:
Oğuz, eğer hala İstanbul' da isen beke geliyorum.:mrgreen:
Koluman izinde biryerlere kaçtı sanırım sesi soluğu çıkmıyor:bounce:
Hafta Çarşamba' ya görüşmek dileği ile:king:
hepinize hayırlı işler,

Merhaba arkadaşlar,
Hafta sonu başlayan yoğunluk sonrası
bu hafta doğu seyahatim ve yarın ile başlayıp bu hafta sonunuda içine alan merkez toplantısı nedeni ile
siteye giremedim. Hepinize selam olsun.:flower:

Bu arada Ahmet motorun bir kez daha hayırlı olsun. Tatlısını kaçırdık yiyenlere afiyet olsun.:rendeer:
Bora başkanım iş başı yapmana sevindim yeniden hayırlı olsun.:cat:
Oğuz, eğer hala İstanbul' da isen beke geliyorum.:mrgreen:
Koluman izinde biryerlere kaçtı sanırım sesi soluğu çıkmıyor:bounce:
Hafta Çarşamba' ya görüşmek dileği ile:king:
hepinize hayırlı işler,
Herkese günaydın. Yusuf hocam tekrardan teşekkürler. İlerleyen zamanlarda tatlıyı kaçıranlara bir tatlı ikramımız daha olur :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:48 ----------

Bora abi dün akşam bahsettiğim Barodi nickli Orhan' ın xj 6 diverson un orjinal egzoz içi boşaltılmış videosu bu ; Ayrıca toplantıdan çıktıktan sonra bahsettiğim usta ile görüştüm bugün ya da yarın bakım için tavsiye ettiği usta ile tanıştıracak beni:cat:
http://www.youtube.com/watch?v=8S7ql...ature=youtu.be

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:55 ----------

Bir şey daha ekleyeyim hyosung için SHAD topcese benim hoşuma gitti bağlantı demirleri falan güzel. Benim gt 250r ye bile takılabilir :cherry:

Az önce motoruma şeffaf folyo kaplayacak bir yer buldum. Yarın saat 11:00 gibi gideceğim. Yapım aşamalarını falan fotoğraflayacağım bakalım sonuç nasıl olacak:cherry:

Arkadaşlar herkese merhaba. Tanışma bölümünde başlık açmıştım. burdan da Adanalı arkadaşlarla tanışmak istedim. Ben Ozan Telli. 31 yaşındayım. Tarım İlaçları ve Tohum bayiisiyim ceyhanda ama Adanada oturuyorum. Mümkünse herkesle tanışmak istiyorum:) İlk motosikletimi aldım. 2013 CBR 250R şuan için aranıza katılabilecek gezilere eşlik edebilecek durumda değilim. çok acemiyim. amcam ve yengem Mersin motor kulübünün üyeleri. Tanıştığıma memnun oldum şimdiden.:)

Hoş geldiniz Ozan bey. Çarşamba günleri toplantılarımız oluyor katılmak isterseniz bekleriz.

tuc

hayırlı uğurlu olsun çarşamba toplantılarına katıl abi sen gezilerede gelirsin alışınca motora :)

Hoş geldiniz Ozan bey. Çarşamba günleri toplantılarımız oluyor katılmak isterseniz bekleriz.

Çok isterim Mehmet Bey. Sadece internette kalsın istemiyorum. Önümüzdeki Çarşamba günkü toplantıya gelmek istiyorum. buradan haberleşiriz zaten. saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------

hayırlı uğurlu olsun çarşamba toplantılarına katıl abi sen gezilerede gelirsin alışınca motora :)

Tamam Taha:) çok teşekkür ederim ayrıca. Senle aynı motoru kullanıyoruz sanırım. Beni biraz yönlendirirsen sevinirim. Neler yapmam gerektiğini bilmyorum. Kask ve ceket alacam önümüzdeki hafta içi. Çarşamba toplantıya gelir misin sen de?

tuc

ahmet abi çektiririz folyoyu senin motorda nasıl olacak görelim ona göre yalnız :D

ozan abi haftaya çarşamba katılamayacamda 4 eylül çarşambası katılmayı düşünüyorum kozandan her hafta gidip gelmek zor oluyor.

Yarın fotoğraflayıp paylaşırım Taha bakalım göreceğiz nasıl birşey çıkacak ortaya. Amaç karenajları ve boyaları böcek ve küçük taş gibi çarpmalardan korumak

tuc

zaten bulaşık süngeriyle motoru temizleyen biri olarak asla yorulmam ama boya koruma,cila vs yapmam gerek motora parıldar motor ortada :)

Sonax cila öneriyorum ozaman hem plastik aksamlar için hemde metal aksamlar için sıvı cila

Günaydın,
bugünde dükkânı ben açayım,
kapının önünü süpürdüm, çayı da demledim.

şimdi Van'a doğru yola çıktım,
herkese hayırlı Cumalar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar