[Adana - MT]

Merhaba arkadaşlar,
İyi tatiller,

Pazartesi ve Salı günü merkezden ağalar geliyor.
Hafta sonu ful mesai ve hazırlık var. Üzgünüm.
Gezecek olanlara keyifli sürüşler.

Adana İl Temsilcisi
kimse gezmiyor herhalde :silent: Manavgat festivaline daha 1 ay var :bounce: şimdiden hazırlık moduna girilmez be ya :mrgreen:

uzun zaman var hani bu hafta olmasada haftaya bi etkinlik bekliyoruz.öncülere duyurulur.

vaaay,ADANA MT.nin geziye doymayan motırcıları.:queen:eğer isterseniz haftaya pazar,ACARMANTAŞ yapalım.

fatih abi bu link senin için,oku ve izle

http://www.motosiklet.net/forum/surus-teknikleri/71781-viraja-nasil-girilir-ideal-viraj-cizgisi.html

tuc

acarmantaş iyidir acarmantaş.çarşamba günü konuşuruz inşallah özledim herkesi :)

iyi tatiller Adana MT.
İstanbul Gezi parkında yaşanan vahşeti kınıyorum... Ülke insanının polise bir gram bile güveni, saygısı kalmamıştır...
Parkta oturarak, kitap okuyarak en demokratik hakkı olan eylem hakkını kullanmaya çalışan az sayıda insana, şiddetle ve biber gazı (kimyasal silah) ile müdahale edenler, emri verenler; bunun hesabı sorulacaktır sizden.. iki dünyada da bu halkın eli yakanızdadır...
Mesele sadece park meselesi değildir. insanların dikdatörlüğe baş kaldırısıdır... ben ne istersem onu yaparım, kimse karışamaz diyenlere tokat gibi bir cevaptır. Başlatanlar da bizim kardeşlerimiz, abilerimiz, babalarımız, ablalarımızdır. bir örgüt, bir parti değildir. Planlanmış bir eylem değildir. Kapatın televizyonlarınızı, hepsi yalan, hepsi uşak... tek gerçek, pencereden bakınca gördüğünüz.
Gündemle ilgili iki cümle çok hoşuma gitti;

Alman ZDF kanalı; "Barbar dediğimiz Türkler doğa için savaşıyor ve Türkler savaşırsa olaylar değisir."
Bir ablamızın elinde gördüğüm bir pankart; "Sinirlenince çok güzel oluyorsun TÜRKİYE"

vaaay,ADANA MT.nin geziye doymayan motırcıları.:queen:eğer isterseniz haftaya pazar,ACARMANTAŞ yapalım.

fatih abi bu link senin için,oku ve izle

http://www.motosiklet.net/forum/surus-teknikleri/71781-viraja-nasil-girilir-ideal-viraj-cizgisi.html

boracım çok teşekkür ederim teknik olarak çok yardımcı oldu yarın allah kısmet ederse balcalının arkasına gidip biraz çalışma yapmak niyetindeyim kısmet olursa.mantaşın resimlerini yükledim diyon ama ben hala göremiyorum.

Adana İl Temsilcisi
iyi tatiller Adana MT.
İstanbul Gezi parkında yaşanan vahşeti kınıyorum... Ülke insanının polise bir gram bile güveni, saygısı kalmamıştır...
Parkta oturarak, kitap okuyarak en demokratik hakkı olan eylem hakkını kullanmaya çalışan az sayıda insana, şiddetle ve biber gazı (kimyasal silah) ile müdahale edenler, emri verenler; bunun hesabı sorulacaktır sizden.. iki dünyada da bu halkın eli yakanızdadır...
Mesele sadece park meselesi değildir. insanların dikdatörlüğe baş kaldırısıdır... ben ne istersem onu yaparım, kimse karışamaz diyenlere tokat gibi bir cevaptır. Başlatanlar da bizim kardeşlerimiz, abilerimiz, babalarımız, ablalarımızdır. bir örgüt, bir parti değildir. Planlanmış bir eylem değildir. Kapatın televizyonlarınızı, hepsi yalan, hepsi uşak... tek gerçek, pencereden bakınca gördüğünüz.
Gündemle ilgili iki cümle çok hoşuma gitti;

Alman ZDF kanalı; "Barbar dediğimiz Türkler doğa için savaşıyor ve Türkler savaşırsa olaylar değisir."
Bir ablamızın elinde gördüğüm bir pankart; "Sinirlenince çok güzel oluyorsun TÜRKİYE"

Bahadır hocam tepki gösterilmesine kesinlikle karşı değilim. Lakin bu milletin bundan sonra başka olayara da ortak tepki vermesini temenni ediyorum:cat:

bi gezi guzel olacaktirr tabi bizi de araniza alırsaniz elimizden geldiğnce katılmaya calısırız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:56 ----------

barbar hoş geldin bu kadar motoru görüp şaşırdın bide sahipleriyle tanışınca nolur görmek lazım .adananın en nezih vede güzel insanlarını tanırsın o zaman saglıcakla kal.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:47 ----------

ondan hiç suphem yok abi.adanın guzel insanlarına saygılar...

o zaman çarşamba akşamı 8 veya 8,30 da beyazevler girişinda garden kafeye gel.tanışırız.

Bahadır, sana tamemen. Katılmakla birlikte, sazanlığın anlamı yok. İnsanlarada taşla civili toplarla polislere saldırmanında bir anlamı yok. Parkı cehenneme çevirdiler, bu işlerde provokatörler yine iş başında lütfen gereksiz yere gaza gelmeyelim. Tepkimi izi kavga ederek değil medenice verelim. Polislere de yazık onlarda bu varanın evlatları

Adana İl Temsilcisi
muzaffere katılıyorum.aklı-selim her zaman kazanmıştır.bu gibi birlik beraberlik hareketlerini kendi menfaatleri doğrultusunda kullanmayı fırsat bilen provakatörler mutlaka/her zaman çıkar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar