[Adana - MT]

Gunaydin arkadaslar...Hayirli isler:rendeer:

Seker gibi bir toplantiydi...:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------

günaydın dostlar,evet tatlı için teşekkürler.eee haftaya tatlı sırası kimdeydi ?:p

Kismetse ben getirecegim baskanim...:thumleft:

Gunaydin arkadaslar...Hayirli isler:rendeer:

Seker gibi bir toplantiydi...:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------

Kismetse ben getirecegim baskanim...:thumleft:

Sen niye getiriyon :silent: Yazlık Mont için tatlı almana gerek yokki :mrgreen: çay ısmarla yeter :queen:

An itibari ile motorumu sattım ve Hatay / İskenderun a yolcu ettim dostlar. Hüzün içerisindeyim :queen:

Sen niye getiriyon :silent: Yazlık Mont için tatlı almana gerek yokki :mrgreen: çay ısmarla yeter :queen:

Gökmen,
Muzaffer kardeşime katılıyorum.
İlla tatlı bir şeyler olsun diyorsan çayları 3 şekerli ısmarla yeter.:mrgreen:

---------- Post added at 11:16 ---------- Previous post was at 11:13 ----------

An itibari ile motorumu sattım ve Hatay / İskenderun a yolcu ettim dostlar. Hüzün içerisindeyim :queen:

Hiçte hüzünlü gibi bir ifaden yok.:bounce:

Gökmen,

Hiçte hüzünlü gibi bir ifaden yok.:bounce:

Üzüntüden naptimi bilmiyorum yusuf hocam tek tesellim ilerde alicagim motor:cherry:

Gökmen,

Yusuf abi cay da, seker de,sekerli cay da,tatli da feda olsun....Maksat muhabbet olsun...:rendeer:

Bu arada festival tarihlerini incelerken soyle bisi gozume carpti.Manavgattan sonraki hafta yapilacak olan EMOK Festivalinin yeri belli degil henuz...Hani yakin bi yerde olursa iki festival birlestirilebilir anlaminda sesli dusunuyorum...Bunun haricinde Odunpazari (Eskisehir) Festivali 16-17-18 Agustos olarak aciklanmis(Agustos sonu diil yani)Gidecek olan arkadaslar ona gore plan yapsinlar.Benim icin bu tarihler,isyerinde diger arkadaslarin izine cikacak olmasi dolayisiyla zor gorunuyor.(Tekkeyi ben bekleyecegim yani...:salut::pr:...Iste durum beyleyken beyle...:mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:11 ----------

Üzüntüden naptimi bilmiyorum yusuf hocam tek tesellim ilerde alicagim motor:cherry:

Hayirlisi olsun sailor33,umarim gonlune gore bi motor bulursun...:cat:

Yusuf abi cay da, seker de,sekerli cay da,tatli da feda olsun....Maksat muhabbet olsun...:rendeer:

Bu arada festival tarihlerini incelerken soyle bisi gozume carpti.Manavgattan sonraki hafta yapilacak olan EMOK Festivalinin yeri belli degil henuz...Hani yakin bi yerde olursa iki festival birlestirilebilir anlaminda sesli dusunuyorum...Bunun haricinde Odunpazari (Eskisehir) Festivali 16-17-18 Agustos olarak aciklanmis(Agustos sonu diil yani)Gidecek olan arkadaslar ona gore plan yapsinlar.Benim icin bu tarihler,isyerinde diger arkadaslarin izine cikacak olmasi dolayisiyla zor gorunuyor.(Tekkeyi ben bekleyecegim yani...:salut::pr:...Iste durum beyleyken beyle...:mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:11 ----------

Emok için aşağıdaki bilgi var :wiinkk:

"2013 EMOK Türkiye Motosiklet Festivali" 4-5-6-7 Temmuz 2013 tarihlerinde Kütahya ENNE göletinde yapılacak.
Ve bu yıl "12. EMOK Türkiye Motosiklet Festivali" 4-5-6-7 Temmuz 2013 tarihinde.
Çalışmalar başladı. Yer ve mekan duyurusu daha sonra yapılacak
Şimdiden takvimlere not alınız ve o tarihlerde kimselere randevu vermeyiniz.
Tüm dostlarla eski günlerdeki gibi bir arada olmak üzere...

EMOK Yönetim Kurulu
http://www.youtube.com/watch?v=875fpawLh3Y

Gökmen,

İyi dilekleriniz hepinize teşekkürler. Herkesin gönlünde yatan motora kavuşması dileği ile:rendeer:

Ahmet hayırlısı olsun kardeş... İnşallah istediğin gibi bir moto alırsın.:cat:

nasıl bir motora karar verdin, belki bizde bakarak oluruz :wiinkk:

Açıkçası muzaffer abi aklımda gt 250r var. Araştırmaya devam ediyorum. 600 lük almama düşüncesindeyim rahat durmam yoksa :pl: Birtane istanbul da 2013 300km var bakalım bir görüşücem bizim kayın biradere de yakın bir yerde:cherry:

Bu arada fatih abim sana da teşekkürler seninde gönlünde yatan bir aslan varsa sende kavuşursun inşallah abim:rendeer:

Açıkçası muzaffer abi aklımda gt 250r var. Araştırmaya devam ediyorum. 600 lük almama düşüncesindeyim rahat durmam yoksa :pl: Birtane istanbul da 2013 300km var bakalım bir görüşücem bizim kayın biradere de yakın bir yerde:cherry:

Bu arada fatih abim sana da teşekkürler seninde gönlünde yatan bir aslan varsa sende kavuşursun inşallah abim:rendeer:

Güzel bir seçim yapmışsın. Hem ekonomik hem yakışıklı :cat: Hadi hayırlısı :rendeer:

Tatlisini yediklerimizin kesesine bereket. Motorunu satanlara hayirli olsun.ve yeni motor alacaklara, degistirmeyi dusunenlere Allah gonlundeki demir ati nasip etsin (mevlut duasina dondu). Kisaca herkesin gonlune gore olsun ins...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar