[Adana - MT]

Bahadır,
Fıtık ettin be,
Benden beter çıktın. Madem yüzme bilmiyordun ne çıktın kavağa:pr:

Adana İl Temsilcisi
hepinize günaydın dostlar.

bahadır,21.05.2013 te yazdığım mesaj,biz de 25'inde kampa gittik ve ben sana anlattım::yanliss:

günaydın ADANA MT.

bilmeyip öğrenmek isteyenlere,resim yükleme konusunu bir kez daha güncelleyelim.

mehmetciğim;sana tarif edeyim.bu siteye gir
http://www.hizliresimyukle.com/
resimleri seç'e bas,pc deki herhangi bir dosyadaki resimleri,CTRL'ye basarak 10 tane çoklu seç.
sonra altta MAVİ resim boyutunu ayarla'ya bas ve oraya 640 yaz.
yükle'ye bas,bekle.
çıkan linklerin solunda,KISA URL çıkar,ona bas veBB kodları yazanı tıkla ve sağında çıkan linkleri kopyala siteye yapıştır yap.bu kadar.

şimdi de şu yolu izle:
senin koyduğun linkin üstüne tıkla,çıkan ekranın sağ üst köşesinde kod sayfası na tıkla,açılan sayfada doğrudan bağlantılar bölümünden forum kodunu kopyala buraya yapıştır.ben sana 2 kez foto yüklemeyi yazdım demiştim.hatta en son mehmete yazdım.sen de bulurum demiştin ama acele etmişsin.eee o zaman uğraş bakalım biraz.
işte böyle yapacaksın.

I3Gug.jpg

Bahadır,Fıtık ettin be,Madem yüzme bilmiyordun ne çıktın kavağa:pr:
öğrenecek amcası.:p

Bora Başkandan kısa bir müzik ziyafeti... çok daha fazlası vardı kamp gecesinde.. ama tadını almaktan video aklımıza gelmedi...

Bahadır'ım yeğenim, fotoları yükleme şeklinle herkesi fıtık ettin ama yakaladığın kareler sanatsal bir çalışma gibi..
Eline yüreğine sağlık... Mt Adana'nın foto editörü yapalım diyeceğim ama yılda hatta bir buçuk yılda bir geziye katıldığından dolayı öneremiyorum bile. Neyse en azından katıldığın gezilerde devamını bekliyoruz...

herkese teşekkürler... o fotoğrafı çekecek ortam ve samimi dostlar olmasaydı, fotoğraf hiç bişeye benzemezdi.
darısı sıradaki kamp ve gezilere... :c))

Adana İl Temsilcisi
nöbetçi MT.ci den günaydın dostlar,akşama görüşmek üzere.:king:

günaydın,hayırlı sabahlar.başkan ben bilirsem mehmet kardeşimden.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:13 ----------

hayırdır motoru aldın herıld.

Fatih abi illa motor mu alalım ağzımız tatlansın maksat:flower: Motoru alınca da yeriz:rendeer:

Herkese günaydın,

bugün şehir dışından ziyaretçilerim var, akşama kadar görüşmelerim biterse toplantıya katılacağım, banada tatlı ayırın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar