[Adana - MT]

Günaydınlar,
An itibariyle Gaziantep, Şanlıurfa, Siverek, Mardin, Diyarbakır, Batman, Elazığ, Malatya, Kahramanmaraş, Adıyaman seyahatine çıkıyorum,
Çarşamba toplantısını kaçırıyorum fakat hafta sonuna yetişmek için elimden geleni yapacağım.

görüşmek üzere

Günaydınlar,
An itibariyle Gaziantep, Şanlıurfa, Siverek, Mardin, Diyarbakır, Batman, Elazığ, Malatya, Kahramanmaraş, Adıyaman seyahatine çıkıyorum,
Çarşamba toplantısını kaçırıyorum fakat hafta sonuna yetişmek için elimden geleni yapacağım.

görüşmek üzere

Ey Maşallah :cyclopsan bizde büromuzda oturalım :pr:

günaydın hayırlı sabahlar.hayırlı işler.

Sizede Günaydın :rendeer:

Buda yeni Akvaryumum :cherry: Ölçüleri 170 x 50 x 60 cm

k13O.jpg

kvrR8.jpg

Hayırlı sabahlar arkadaşlar,

Oğuz,
Hayırlı yolculuklar,

Muzaffer,
Akvaryumdaki balıklar tavaya gelir bence:queen::wiinkk:

Günaydın Adana Mt.:rendeer: Sabah yüreğir otogarının civarında bir vfr 800 gördüm sanki acep murat abimiydi:cherry:

Günaydın herkese... :rendeer:
Günaydın Adana Mt.:rendeer: Sabah yüreğir otogarının civarında bir vfr 800 gördüm sanki acep murat abimiydi:cherry:

Doğrudur Ahmet. Hergün sabah okula gidiş güzergahım. Yüreğir Otogarın ordan 08:00 08:10 gibi geçerim.:wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------

Muzaffer Abi Akvaryumun çok güzel. Emeğine sağlık.:cat: Başkanımın nargile yorumu da harika...:queen:

Oğuz seni bekliceeez. Yetiş bak lütfen...:flower:

Bende her sabah hanıma servis çekiyorum motorla vergi dairesine:cherry: bu ay sonunda servis ücretine zam yapcektim motoru satışa koydum bakalım nolucak:queen:

Vallahi satarsam abi enazından gt250r alıcam kısmet olursa ama uygun birşey düşmesini bekleyeceğim mecburen. Ama bir tarafım gene büyük cc diyor 12binlira gibi birşey çıkartabilirsem sanırım birşeyler olur. Yarın bir görüşmem olacak bakalım ne olacak olursa en geç 2 ay içerisinde alırım gibime geliyor.:cherry:

Iyi aksamlar dostlar. Bugun ninja Muafferin yanina ugradim (izindeyim ya geziyorum iste), iki tane poster istedim, istemedigi rusvet kalmadi. Alti ustu iki tane motor resmi. Kazara motor alsak basimiza neler gelecek kim bilir. Dostlar buna bir dur diyelim artik. Yeter bu Adanli motor severlerin Muzafferden cektigi..

Iyi aksamlar dostlar. Bugun ninja Muafferin yanina ugradim (izindeyim ya geziyorum iste), iki tane poster istedim, istemedigi rusvet kalmadi. Alti ustu iki tane motor resmi. Kazara motor alsak basimiza neler gelecek kim bilir. Dostlar buna bir dur diyelim artik. Yeter bu Adanli motor severlerin Muzafferden cektigi..

"Ne Çektin sen bee Komtanım... :) "

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar