[Adana - MT]

muzaffer sen bitanesin bu kadar gözü gönlü tok bi arkadaşım oldugu için ne kadar gurur duydugumu anlatamam.arkadaşları için kendini paralayıp bi el öpme karşılıgı hizmet veren arkadaş nerede bulunur sorarım.büyüksün kardeşim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:55 ----------

gürselim,memedim hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin tekerin daima düz bassın.

Adana İl Temsilcisi
vay mehmetim,güle güle kullanmak nasip olsun inşallah,darısı bana olsun.AMİİİİN.:cat:
fatih abi sen onun sadece el öpmesiyle yetineceğini sanıyorsunsan daha NİNJA'yı tanımamışsın demektir.ama o kadar da aç gözlü değildir benim arkadaşım,sadece bir ÇOOOOOORRRRRRBBBBBAAAAA parası alır o kadar.:queen:

Bir ÇOOOOOORRRRRRBBBBBAAAAA parasına oluyorda bize niye o kadar ceza kestin muzaffer abi.Ne bizde öperdik elini,eh ben bunun acısını çıkarmazmıyım.bizde bugün gittik abimiz gelmiş hoşgelmiş dedik,sordikki abi çorbayı içmiş uykuya dalmış dedi.
Bora abi haklısın söylediklerinde bihada ki sefere senin dediklerini yapıcam.
bu arada kim ne almış anlayamadık resimden ama hayırlı olsun diyelim...

tuc

Yarın saat 10-11 gibi kozandan çıkmak üzere adanaya gelip saat 12-13 gibi beleş yoldan mersine gitmeyi düşünüyorum hiç gitmedim bir gidip gezeyim istiyorum yavaş yavaş gidecem 80-90 arası.Yavaş gideceğim için otoyolu hiç düşünmüyorum zaten hgs'm de yok.:queen::queen:
Katılmak isteyen olursa ve yavaş gitmekten rahatsız olmazsa veeee beleş yoldan gelebilecekse mesaj atsın birşey yapsın hadi görüşürüzzzzz saygılarımla :rendeer:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,dün gece,kızım,arabamızla kaza geçirdi.yeni arabamız pert ama çok şükür kızımda sadece sol el bileğinde çatlak var.sabaha kadar hastahane,polis vs.uğraştık.az önce geldik.buna da şükür.
18 nisan-annemi kaybettim
18 mayıs-kızım kaza yaptı.
başımızda birşeyler dolaşıyor ama hayır olsun inşallah.

Büyük geçmiş olsun, araç pert ise ucuz atlatılmış bir kaza olarak addediyorum, Allah beterinden korusun.

Adana İl Temsilcisi
bu arabadan sadece el bilek çatlağıyla çıkması mucize.bunada şükür.
7eAf5.jpg

FzVd.jpg

Bd0Zm.jpg

Bora Başkanım büyük geçmiş olsun.
Çok günlere takılma... Hayırdır inşallah diyelim hayır olsun...

Adana İl Temsilcisi
telefonla arayan,mesaj çeken ve buraya yazan tüm dostlarıma çok teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar